Haberler

Şehidin Annesinin Vefatı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Şehidin babası ve abisi ile röportaj Cenaze namazından görüntüler Cenazenin defnedilmesi - Şırnak'ta terör örgütüne yönelik operasyonda 4 gün önce şehit olan polis memurunun annesi Saniye Koç'un cenazesi, oğlunun mezarının yanına defnedildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Şehidin babası ve abisi ile röportaj

Cenaze namazından görüntüler

Cenazenin defnedilmesi - Şırnak'ta terör örgütüne yönelik operasyonda 4 gün önce şehit olan polis memurunun annesi Saniye Koç'un cenazesi, oğlunun mezarının yanına defnedildi.

Baba Tevfik Koç: "Eşim oğlumun acısına dayanamadı, annesini de yanında götürdü"

Kaldırıldığı hastanede dün vefat eden şehit polis memuru Cemil Koç'un annesi Saniye Koç'un cenazesi, 3 gün önce toprağa verilen şehit oğlunun mezarının yanında toprağa verildi.

Şırnak'ta 24 Mart'ta şehit düşen ve İzmir'in Bergama ilçesinde 25 Mart Cuma günü toprağa verilen polis memuru Cemil Koç'un kaldırıldığı hastanede dün vefat eden 77 yaşındaki annesi Saniye Koç'un cenazesi Bergama ilçesi Ovacık Mahallesi Camisi'ne getirildi.

Cenazeye İzmir Valisi Mustafa Toprak, İzmir Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya ile birlikte İzmir'den havalanan polis helikopteri ile Bergama'nın Ovacık Mahallesine geldi. Cenazeye ayrıca İzmir İl Jandarma Alay Komutanı Albay Hasan Koçyiğit, şehidin eşi Nuray, oğlu Furkan, kızı Gizem Koç ile ablası Himiye Dikmenoğlu, şehit Cemil Koç'un İzmir'den mesai arkadaşları ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

Burada gazetecilere açıklama yapan şehit Cemil Koç'un babası Tevfik Koç, eşinin bildikleri önemli bir rahatsızlığı olmadığını ancak 3 gün önce toprağa verdikleri oğlunun cenazesi sonrası rahatsızlandığını ve hastaneye kaldırdıklarını söyledi. Tevfik Koç, "Eşim oğlumun acısına dayanamadı, annesini de giderken yanında götürdü" dedi.

Şehidin ağabeyi Cevdet Koç ise iki acıyı birden yaşadıklarını ve üzgün olduklarını dile getirerek, "Ben emekli bir polis memuruyum. Vatanımız sağ olsun. Hiçbir zaman görevden kaçmam. Ben bu şartlarda bile bugün görev verilirse gider orada mücadele ederim" diye konuştu.

Oğlunun yanında toprağa verildi

Saniye Koç'un cenazesi daha sonra kılınan namazının ardından cenaze aracına konarak mahalle mezarlığına götürüldü. Cenazenin mezarlığa getirilişi sırasında Şehit Cemil Koç'un mezarının başına gelen eşi Nuray, üniversite öğrencisi kızı Gizem, polis okulunda öğrenci olan oğlu Furkan ve ablası Hilmiye Dikmenoğlu dua etti. Şehit Koç'un eşi Nuray Koç, burada "artık yalnız değilsin" diyerek eşinin mezarı başında göz yaşı döktü.

Daha sonra anne Saniye Koç'un cenazesi dualar eşliğinde oğlunun yanındaki mezara defnedildi.

Şehit oğlu cuma günü toprağa verilmişti

Saniye Koç'un İzmir'de görev yapan polis memuru oğlu Cemil Koç, 24 Mart'ta geçici görevle gittiği Şırnak'ta bölücü terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit düşmüştü.Bergama ilçesinde cuma günü düzenlenen cenaze törenine katılan anne Saniye Koç, "Gitme oğlum' dedim ama beni dinlemedi gitti" diyerek ağıt yakmıştı.

Cenaze töreni sırasında rahatsızlanınca Bergama Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ve burada böbrek yetmezliği rahatsızlığı bulunduğu için bir süre müşahede altına alınan Saniye Koç, kalp krizi geçirmesi üzerine İzmir'deki Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilmiş ancak müdahaleye rağmen gece saatlerinde hayatını kaybetmişti.

Kaynak: AA / Güncel

Bergama Ovacık Şırnak İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
title