Haberler

Şehidin Adının Verildiği Parka Türk Bayrağı ile Kamufle Edilen Baz İstasyonuna Tepki

KOCAELİ'nin Körfez İlçesi'nde şehit Ömer Halisdemir'in adının verildiği parka Türk Bayrağı ile kamufle edilen baz istasyonunun kurulmak istenmesine, mahalle halkı tepki gösterdi.

KOCAELİ'nin Körfez İlçesi'nde şehit Ömer Halisdemir'in adının verildiği parka Türk Bayrağı ile kamufle edilen baz istasyonunun kurulmak istenmesine, mahalle halkı tepki gösterdi. Görevliler direğin içerisine girilmesini sağlayan kapının anahtarını muhtara teslim etti. MHP Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu, Türk Bayrağı ile gizlenerek baz istasyonunun kurulmak istenmesinin etik olmadığını ve manevi değerlere saygısızlık olduğunu söyledi.

Körfez Çamlıtepe Mahallesi'nde bulunan Şehit Ömer Halisdemir Parkı'na baz istasyonu kurulmak istendiği iddiası üzerine mahalleli tepki gösterdi. Mahalle halkı, üçgen şeklindeki bir tarafında Türk Bayrağı, iki tarafında ise mahallenin adının yazılı olduğu tabela kısmının vinçle dev direğin üstüne konulmasına izin vermedi. Çamlıtepe Mahallesi Muhtarı Mehmet Işık, MHP Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu, Körfez Belediyesi Meclis Üyesi Vahit Eryılmaz ile mahalle sakinleri çalışmaları durdururken, kurulmak istenen baz istasyonunun okullara yakın olduğunu, dinlenmek, temiz hava almak için gelecekleri parka baz istasyonunun kurulmasına izin vermeyeceklerini bildirdi.

MHP Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu şehidin adının verildiği parka, Türk Bayrağı ile gizlenerek baz istasyonu kurulmasının etik olmadığını ve manevi değerlere, halka saygısızlık olduğunu söyledi. Yaklaşık 2 saat süren görüşmelerin ardından bir GSM operatörü tarafından kurulan direğin içerisindeki tabela kısmında sistemin kurulu olmadığı görülünce tabelanın yerine konulmasına izin verildi. Direğin içerisine girilmesini sağlayan kapının anahtarının ise Mahalle Muhtarı Mehmet Işık'a teslim edilmesi kabul edildi. Tabela yerine konulduktan sonra anahtar muhtara verildi.

- Körfezkocaeli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Işık Gürsu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title