Haberler

Seğmen Konak Aile Merkezinde Sergi Heyecanı

Mamak Belediyesi aile merkezlerinin yıl sonu sergi heyecanı devam ediyor.

Mamak Belediyesi aile merkezlerinin yıl sonu sergi heyecanı devam ediyor.

Mamak'ta hizmete başlayan yeni aile merkezlerinden biri olan Seğmen Konak Aile Merkezi bu yıl ilk öğrencileriyle birlikte yıl sonu sergisinin kapılarını açtı. Keçe sanatından ahşap boyamaya, dikiş nakıştan tezhibe birbirinden seçkin ürünleri görücüye çıkaran Seğmen Konak Aile Merkezi yıl sonu sergisi ziyaretçilerinden tam not aldı. Sergi açılışına Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, eşi Zeliha Akgül, Ak Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammet Abdullah Özer, Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney, Başkan yardımcıları, birim müdürleri katıldı. Sergi açılışında bir konuşma yapan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Seğmen Konak Aile Merkezini ilk sergi açılışında yalnız bırakmak istemedik. El emeğinin göz nurunun nakış nakış işlendiği eserlerin her biri birbirinden daha değerli" dedi. Açılış sonrasında sergi salonunda bulunan bütün stantları tek tek gezen Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül ve Zeliha Akgül ürünler hakkında hocalardan bilgi aldı.

ABİDİNPAŞA AİLE MERKEZİ SERGİSİ GÖZ KAMAŞTIRDI

Yıl sonu sergisi için kapılarını açan bir diğer aile merkezi Abidinpaşa Aile Merkezi oldu. Alüminyum rölyeften ahşap boyamaya, dikiş nakıştan seramik boyamaya, perspektiften takı tasarımına yüzlerce ürünle yıl sonu sergisi için kapılarını açan Abidinpaşa Aile Merkezi, göz kamaştırdı. Serginin açılışına Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül'ün eşi Zeliha Akgül ve meclis üyeleri katıldı. Açılışta bir konuşma yapan Zeliha Akgül, "Biz kadınlarımıza her konuda destek olmaya devam edeceğiz. Yapılan çalışmalar ortada. Siz yaptığınız tüm çalışmaları etrafınızdaki kadınlarla paylaşın ki onlarında ufku açılsın" dedi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mamak Belediyesi Mesut Akgül AK Parti Konak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title