Haberler

Şefkateli Mağazası Eyüplü İhtiyaç Sahiplerinin Yanında

Eyüp Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Şefkateli Mağazası, her gün yüzü aşkın başvuruya cevap vererek ihtiyaç sahiplerine kapılarını açıyor.

Eyüp Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Şefkateli Mağazası, her gün yüzü aşkın başvuruya cevap vererek ihtiyaç sahiplerine kapılarını açıyor.

Hayırsever vatandaşlar ile ihtiyaç sahipleri arasında köprü olan Şefkateli Mağazası, Eyüp ilçe sınırları içerisinde yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlara ev eşyasından giyime, beyaz eşyadan mobilyaya kadar her konuda destek oluyor. Alan tarama ekiplerinin sahaya çıkarak gerçek ihtiyaç sahiplerini tespit etmesinden sonra uygun araçlarla eşyaları vatandaşın evine kadar taşıyan Şefkatli Mağazası çalışanları, aynı zamanda ikinci el beyaz eşya ve mobilya gibi büyük eşyaları da ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor. Hayırsever vatandaşlardan gelen bağışlarla kullanılabilir durumdaki ikinci el kıyafetler önce mağazada ayrıştırılıyor daha sonra yıkanıp ütülenerek raflarda vatandaşın beğenisine sunuluyor.

Şefkateli Mağazası'nın Eyüp ilçe sakinlerinden ihtiyaç sahiplerine ulaşmada önemli bir mesafe katettiğini söyleyen Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, sosyal hizmet alanında yapılan hizmetlerin devam edeceğini söyledi. Başkan Aydın, "Biz, kültürümüz ve inancımızdaki hayırda yarışmanın ve sosyal hayata katkı yapmanın önem ve ehemmiyetini yerine getirmeye çalışıyoruz. Hayır ve hizmeti ilçe sakinlerimizin daha refah ve mutlu yaşamaları için her seferinde bir ileri aşamaya nasıl taşırız diye düşünüp çabalıyoruz" dedi.

Hayırsever vatandaşlar ile ihtiyaç sahipleri arasında köprü olan Şefkateli Mağazası'nın hizmetlerinden, Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü'nün Alibeyköy'de bulunan merkezine başvuru yapılarak faydalanılabiliyor. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Destek Hizmetleri Müdürlüğü Remzi Aydın Eyüp Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title