Haberler

Seferihisar'da Yazarlık Okulu 1 Haziran'da Açılıyor

Ondokuz Mayıs Üniversitesi ve Seferihisar Belediyesi ortaklığıyla yapımı tamamlanan Yaratıcı Yazarlık Uygulama ve Araştırma Merkezi, 1 Haziran Pazartesi günü Seferihisar ilçesinde hizmete açılıyor.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi ve Seferihisar Belediyesi ortaklığıyla yapımı tamamlanan Yaratıcı Yazarlık Uygulama ve Araştırma Merkezi, 1 Haziran Pazartesi günü Seferihisar ilçesinde hizmete açılıyor.

Seferihisar Belediyesi tarafından Sığacık Akkum Mevkii'nde tahsis edilen yaklaşık dört dönüm arazinin üzerine inşa edilen Yaratıcı Yazarlık Uygulama ve Araştırma Merkezi, eğitim ve öğretimin uygulanmasına hazır duruma getirildi. Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Seferihisar ilçesine yapılacak merkezle, yazarları ve yazar adaylarını burada buluşturmayı hedefliyor. Öte yandan merkezde ayrıca, ulusal ve uluslararası düzeyde kurslar, seminerler, konferanslar, sempozyumlar da düzenlenecek. 1 Haziranda hizmete açılacak Yaratıcı Yazarlık Araştırma ve Uygulama Merkezi'yle, çalışmalarında startı verilecek.

Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, uzun zamandır hayalini kurdukları Yaratıcı Yazarlık Okulu'nun Türkiye için çok önemli bir merkez olacağını ifade etti. Soyer, "Günümüzde bir tür sanayi olarak da tanımlanabilecek "hayal sektörü" ve "üniversite" işbirliğini akademik ve uluslararası bağlamda ele alarak, konferans, atölye çalışmaları, seminer ve yaz okulları yanında lisansüstü eğitim için evrensel bir konuma gelmeyi amaçlıyoruz. Bu merkez, kültürler arası etkileşim ve değişim için de kapılar açacaktır. Dilerim, bir çok yazar, eserlerini üretirken bu merkezde öğrendiklerinin katkısını görecektir ve bir çok eser, bundan böyle Seferihisar'da Yaratıcı Yazarlık Okulu'nda yazıldı notuyla çıkacaktır" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Seferihisar Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title