Haberler

Seferihisar'da Beraberlik Gecesi

Seferihisar Belediyesi tarafından Atatürk Caddesi’nde verilen iftar yemeği, 2 bin kişinin katılımıyla gerçekleşti.

Seferihisar Belediyesi tarafından Atatürk Caddesi'nde verilen iftar yemeği, 2 bin kişinin katılımıyla gerçekleşti.

Seferihisar'da belediye tarafından verilen Ramazan ayının son iftar yemeğinde 2 bin kişi buluştu. Trafiğe kapatılan Atatürk Caddesi'nde verilen iftarda yola konulan masa ve sandalyelerle kurulan büyük sofrada muhteşem bir kalabalık en iyi temennilerini paylaşarak birbirleriyle bayramlaştı.

Kaymakam Çelik ve Başkan Spyer masaları tek tek gezdi

İftar yemeğinden önce Seferihisar Kaymakamı Resul Çelik ve Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, tüm masaları birer birer gezerek vatandaşların bayramını kutladı. Gecede üç çeşit yemek ve tatlı ikramı yapılırken, Hıdırlık Camii Hocaları Mustafa Aktaş, Muzaffer Öztürk ve Ulu Camii Hocası Zafer Tekcan tarafından iftar ve bayram duası yapıldı. İftar yemeği semazen gösterisi ve Aşk-ı Seda Grubu'nun müzik dinletisi eşliğinde gerçekleşti.

Birlik ve beraberlik mesajı

Yemeğin sonunda konuşan Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer şunları söyledi: "Ramazan ayının son akşamını beraber idrak edelim ve bayramı da beraber kutlayalım istedik. Davetimizi kırmayıp geldiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. İnşallah bunu geleneksel hale getireceğiz. Belki de memleketimizin en çok ihtiyaç duyduğu şeyi, birbirimizle kucaklaşmayı bu vesileyle Seferihisar'da gerçekleştirmiş olduk. Birlik, beraberlik ve kardeşliğin en güzel örneklerini gördük. 30 gün boyunca aşevimize destek veren hayırseverlerimize, başta Sayın Orhan Ala ve emek veren tüm personelimize, gönüllülerimize teşekkür ediyor, Ramazan Bayramının barış ve huzur getirmesini diliyorum." - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Atatürk Caddesi Resul Çelik Seferihisar Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title