Haberler

Sefer İptalleri Uçak Yolcularını Mağdur Etti

Güncelleme:

Yağmur ve elektrik yüklü bulutlar nedeniyle iptal edilen uçuşlar nedeniyle yolcular mağdur oldu.

Yağmur ve elektrik yüklü bulutlar nedeniyle rötar ve iptal edilen uçuşlar nedeniyle yolcular mağdur oldu. Duruma alkış tutarak protesto eden yolcular, bilet iptali için de kuyruğa girdi.

Atatürk Havalimanı iç hatlar terminalinde uçaklarını bekleyen yolcular yetkililere tepki gösterdi. Uçakların iptal edilmesi üzerine kuyruğa giren yolcular, bilet iptali için THY bilet satış gişe önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Yoğunluğun artması ve beklemekten yorulan bazı yolcular görevlilerle tartışıp alkışlarla protesto etti. Oturma guruplarında yer kalmaması nedeniyle bazı yolcular ve çocukları yerlerde otururken, bazı yolcularda X- Ray cihazlarının üzerinde uyudu. Gidemedikleri için mağdur olan ve ilgisizlikten yakınan bazı yolcular ise görevlilerle tartıştı.

Yetkililerin ilgisizliğinden yakınan yolculardan Aydemir Ferhat, "Sabahtan beri açız. Sabah altıdan beri ayaktayız. Yok otel ayarlıyoruz diyorlar ama bir şey yok ortada. Ayakta bekletiyorlar. Hiç yardımcı olmuyorlar" dedi.

Hastası olduğu için acilen gitmesi gerektiğine dikkat çeken Elvan Ekin, "Hastam var acil hastam var. Gitmemiz lazım. Türk Hava Yollarına güvendik geldik. Rezilliğimize bakın. Muş'a gideceğiz oradan da Bitlis'e gideceğiz. Kaldık buralarda" diye konuştu.

Duruma tepki gösteren bir yolcu, " Avusturya'dan geliyorum. Nevşehir'e gideceğim. Burada işlerim vardı. Halletmeye geldim. Tekrar Nevşehir'e gideceğim. Orada da işim var. İki gün sonra tekrar Avusturya'ya gideceğim. Ama şu anda uçaklar iptal olduğu için, yoğun yağıştan dolayı uçamıyoruz. Benim anlamadığım Ankara'ya Antalya'ya uçak kalkıyor hava yağışlı olduğu için. Ama bizi buradan Nevşehir'e veya başka bir yere göndermiyorlar. Artık burama kadar geldi. Altı saattir burada bekliyorum. Şu anda dış hatlara gideceğim baktım orada da olmadı, biletimi önlerinde yırtacağım, para mara da istemiyorum. Artık yeter. İnanın ki çektiğin rezilliğe değmiyor" dedi.

Uçakta 3 saat beklediğine dikkat çeken bir yolcu, "3 saat bizi uçakta beklettiler. Ondan sonra 'yakıtımız bitti' dediler. Yakıttan sonra bizi aşağıya indirdiler. Aşağıya indirince 'iptal oldu uçağınız' dediler. Burada bu kadar milleti perişan ettiler. Biletlerimizi yarına bıraktık. Burada bekleyeceğiz yarına kadar" diye konuştu.

Havayolu şirketinin kendilerini otobüsle göndermeyi teklif ettiğini iddia eden Sivaslı bir yolcu ise, "Bize bir açıklama yapmadılar. Biletler yarın için de belli değil dediler. Yer var mı? Yok mu? Belli değil. Sizin gitmeniz şüpheli dediler ve bize otobüs teklif ettiler. Otobüsle nasıl gideceğiz biz Sivas'a gidebilir miyiz. Otobüsle on sekiz saat sonra oraya gidersiniz dediler. Otele yerleştirin dedik yok otel parasını da vermiyorlar. Burada bir akrabanın yanına olmasa çadıra gideceğiz. Suriyelilerin kaldığı çadırlara sığınacağız" diyerek tepki gösterdi.

Öte yandan, THY Ankara, İzmir ve Antalya dışında yapması gereken 64 iç hat seferini iptal etti. İptal olan seferlerin yolcuları yarın ki seferlere aktarılırken, bazı yolcular otellere götürülüyor. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Avusturya Nevşehir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title