Haberler

Sedat Peker Twitter'da AK Partililerin Oy Pusulalarını Paylaştı

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın memleketi Rize'de yaptığı mitingde "Oluk oluk kan akacak" sözleriyle tepki çeken Sedat Peker, şimdi de AK Partililerin oy pusulalarını paylaştı.

Oy verme işlemi sırasında kabinlere fotoğraf makinesi ya da telefonla girilmesi yasakken, Sedat Peker Twitter hesabından AK Parti'ye oy verenlerin kendisine gönderdiği fotoğrafları paylaştı.

OY VERECEKLERİ UYARDI

AK Parti'ye oy verecekleri de uyarmayı ihmal etmeyen Sedat Peker, "Oy pusulasında Ak Parti'ye basacağınız mührün haricinde hiç bir işaret veya başka bir sembol kullanmayın" dedi.

"HEDEF AMACINA ULAŞMIŞTIR"

Peker, çok sayıda fotoğrafı paylaştıktan sonra, "Arkadaşlar artık seçim pusulasındaki oy kullandığınız resimleri yayınlamamıza gerek kalmamıştır. Hedef amacına ulaşmıştır" ifadelerini kullandı.

İşte Sedat Peker'in o paylaşımları;





Kaynak: Haberler.com / Güncel

Sedat Peker Ak Parti Twitter Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500

Yorumlar (186)

NecoMobil-IOS:

Haydi Bismillah AKPARTİ %50

65
67
yanıtYanıtla
Bozo123:

Inadina HDP

39
68
yanıtYanıtla
bitlisli:

OYUMUZ HDP YE

44
60
yanıtYanıtla
AVATAR:

iste akp nin Yeni turkiyesi

35
65
yanıtYanıtla
Karslı:

Geçmiş olsun ülke mafyaya ve mafyaseverlere kaldı

62
21
yanıtYanıtla
tutu:

Yaşasın reis sonuna kadar AKP

42
31
yanıtYanıtla
Zaza reso 21 liceMobil-ANDROID:

hdp hdp

28
39
yanıtYanıtla
hdpMobil-ANDROID:

Oylar hd pye

29
35
yanıtYanıtla
tayibci:

Akpye oy verenlerin allah belasini verecek

30
34
yanıtYanıtla
kaplan:

oyum hdp ye

30
34
yanıtYanıtla
Tüm 186 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title