Haberler

İşbaşaran'a Dayak Olayına Sedat Peker'in Avukatı da mı Karıştı

Güncelleme:

Sedat Peker'in avukatı İsmail Barbaros Aslan, İşbaşaran'ı darp ettiği iddialarını yalanlayarak "Evet oradaydım ama kavgaya katılmadım" şeklinde bir açıklama yaptı.

AK Parti eski Elazığ Milletvekili Feyzi İşbaşaran'a yönelik darp olayına Sedat Peker'in avukatı İsmail Barbaros Aslan'ın da karıştığı iddia edildi. Olay nedeni ile ifadesi alınan Aslan "Ben darp olayına karışmadım. Kendisi ile normal konuşuyordum. Beni de şikâyet etmiş. Karakolda ifade verdim" dedi.

İŞBAŞARAN'A TEKME TOKAT SALDIRDILAR

Ak Parti eski Elazığ Milletvekili Feyzi İşbaşaran, Twitter'da, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği gerekçesiyle gözaltına alındığı polis merkezinden çıkışta AK Partili kalabalık bir grubun protestosuyla karşılaştı. İşbaşaran, daha sonra ifadesinin alınması için adliyeye götürüldü. Adliyeye gelişi sırasında başka bir grup da İşbaşaran'a tekme tokat saldırdı.

"BEN O KAVGAYA KATILMADIM"

Hürriyet'in haberine göre; saldırı olayına karıştığı iddia edilen isimlerden biri de avukat İsmail Barbaros Aslan. Sedat Peker'in avukatlığını yapan Aslan, hurriyet.com.tr'nin soruları üzerine "Ben o kavgaya katılmadım. Evet oralarda bulundum; ancak aldığı darptan benim bir dahlim yok. Bunu gösteren bir kamera kaydı da, görgü tanığı da yok. Bu iddialar ile ilgili polise ifade verdim. Zor bir gece geçirdim. Kendisi bizi suçladı; benden şikâyetçi oldu. Ben de kendisinden şikâyetçi olacağım" dedi.


Av. Aslan, Sedat Peker'in geçtiğimiz günlerde katıldığı Nevşehir'deki törende yanında bulunuyordu.

"SOHBET ETTİĞİMİZ İÇİN ŞİKAYET ETTİ"

Av. Aslan, olaya katılmadığı halde neden şikâyet edildiğine ilişkin ise "Kendisi ile sohbet ettik. Ondan dolayı şikâyet etti. Karakolda ifade verdim" şeklinde konuştu.

Av. Aslan, neden orada bulunduğu yönündeki soruları ise yanıtsız bıraktı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Sedat Peker Ak Parti Twitter Elazığ Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

TOKAT DEPREM HARİTASI 2024! Tokat deprem bölgesi mi? Tokat'ta fay hatları nereden, hangi ilçelerden geçiyor? Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (10)

abidin:

PEKER di, TEKER Olmuş!!!

53
45
yanıtYanıtla
mardınlı:

ee herkes haddını bılecek oyle doverler adamı

37
51
yanıtYanıtla
türk islam:

tayyip Erdoğan mhp''de ülkücü bbp de alperen bırakmadı hepsini yanına aldı. güzel gelişmeler bunlar. uykuda olanlarında tez zamanda uyanmasını diliyorum.

15
42
yanıtYanıtla
olayi gerceklestiren fasist-dinci-kincil:

Buradan da anlasiliyorki bu olayda cetecilerin, eski fasist ülkücülerin, kabadayilarin, padisaha kulluk ve yalakalik yapanlarin, dinci ve kincilerin hepisinin parmagi var. erdogana küfredildiyse bu yalakalarin ne haddine bütün kanun, hukuk, polis, savci emri altinda cikarsin savciliga sorusturulsun. bu yalakalar linc edmeyi nereden kimden cesaret alarak kendilerinden hak olarak görüyor.

18
33
yanıtYanıtla
Muzaffer:

himm demek ki Tayyip in askerleri yasli bu adami yumurta yagmuruna tutmuslar, darp etmisler boy gostermisler de anlasilmayan sey Tayyip in askerleri guneydoguda PKK askerlerimizi oldururken neredeler acaba?Hadi aslan yurekli kediler guneydoguda Tayyip e hergun hakaret ediliyor orada da PKK ya karsi boy gosterin de boyunuzu gorelim . . . .

22
28
yanıtYanıtla
asi:

her biji her biji sedat abey

35
14
yanıtYanıtla
selcuk:

polısı arabasında dırı dırı yakmaya calısan terorıstlere de gerekenı yapsanız yolsuzluk ve rusvetı ıhale takıbı yapanlara da boyle saldırsanız yemıyormu gercı kopek sahıbıne saldırmazdı degılmı

24
23
yanıtYanıtla
hakikaten:

vakti evvelinde bir şekilde devletin sırtını sıvazladığı adamlar istedikleri kadar kendi iç alemlerinde delikanlı olsunlar boştur. asloan yürektir. cesarettir. ve sahibinin sadece allah olduğunu bilmektir. kusura bakmayın ama bu ülkede medya istediğini vezir istediğini de rezil edebiliyor. at izi it izine karışmış durumda. kendini bilmez biri bazı nahoş davranışlarda bulunmuş olabilir. bunun gereğini hukuk yapar. bu hal hukuka güvenmemektir. EE İYİ O ZAMAN BİZİM BİRİYLE BİR PROBLEMİMİMZ OLDUĞUNDA POLİSE HUKUKA BAŞVURMADAN KENDİMİZ ÇÖZELİM OLUR MU. OLMAZ TABİ. herkes şunu iyi bilmelidir. kabadayılık babalık reislik vs. bunlar kanuna ve devlete sökmez. herkes adam olsun önce.

19
10
yanıtYanıtla
SEZOOO:

ŞA BU DÜMBÜK KİM :)

6
8
yanıtYanıtla
çiftçi:

kazanan herzaman haklı dır

1
6
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title