Haberler

Sedat Peker'e Sakarya'da 'Hizmet Nişanı'

1999 depremi sonrasında Sakarya’ya yaptığı hizmetlerden dolayı Sedat Peker’e ‘hizmet nişanı’ verildi.

1999 depremi sonrasında Sakarya'ya yaptığı hizmetlerden dolayı Sedat Peker'e 'hizmet nişanı' verildi.

1999 Depremi sonrasında Sakarya'da aşevleri ve yardım çadırları kuran Sedat Peker'e, Kent Meydanı'nda düzenlenen törenle Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu tarafından hizmet nişanı verildi. Sakaryalıların yoğun katılım gösterdiği törende Karadenizli şarkıcı İsmail Türüt ise konser verdi. Peker, yaptığı konuşmada MHP'yi eleştirerek, "Şimdi diyorlar ki, bunu kim söylüyor Milliyetçi Hareket Partisi'nin içinde olan Şefkat Çetin ve diğer üst yönetimdeki birçok kişi. Eğer HDP barajı geçemezse AK Parti güçlenir, Tayyip Erdoğan'ın eli güçlenirmiş. Bazen kendi kendime diyorum ki acaba benim mi psikolojim bozuldu yoksa milletçe herkesin mi psikolojisi bozuldu. Yani AK Parti güçlenmesin diye PKK'nın takım elbise giymiş olan hali HDP'ye barajı mı geçireceğiz. Ne yapacağız ben anlamıyorum" ifadelerini kullandı.

Başkanlık sistemi konusuna değinen Peker, "Başkanlık sistemi Türk milleti için en adil olan sistemdir. Başbuğ Alpaslan Türkeş sağlığında konferans konferans gezerek, Türk milletinin DNA'sına en uygun olan sistemin başkanlık sistemi olduğunu anlatırdı" şeklinde konuştu.

Konuşmasının sonunda siyasete girme gibi bir düşüncesinin olmadığını açıklayan Peker, "Bunu layığıyla yapan insanlar zaten var. Layığıyla yapan insanlara destek olmak gerekir" ifadelerini kullandı. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sedat Peker Sakarya Karasu Yerel Haberler

500

Yorumlar (6)

ilbey:

43 yıllık bir partiye senin haddin değil lidere laf demek lider nekadar kötü olursa olsun liderdir bunu unutma ülkücüyüm dersin ama ne oldugunu bilmezsin . . okadar akılısın karadenize bir yatırım yok nasıl karadenizlisin . . anca laylay lom başka birşey değil. . . walla hacı kaçacak yer ararsın seni pof pof layanda kacar sonra. . . . 5000 şehit vermiş bir parti ozamn nerdeydin . . . konuşuyon işaret yapıyon cok güveniyorsan kendine parti kur. .

0
0
yanıtYanıtla
ilbeyy:

sedat peker sende kendini sattın ya kafana göre takılıyon işte aseni içerden cıkardı tayip baban şimdide sallıyon bırak bu işleri . . pof pof la bu işler olmaz gücün yetiyorsa gidicen ankarada konuşcan iki dakida alırlar aklını. . .

0
0
yanıtYanıtla
1000 göllü musa:

Nemal olduğun belli değil . . . safını belli et . . . Bu balonu çok şişirmeyin herşey bir toplu iğnenin ucunda. . .

0
0
yanıtYanıtla
ZAZA:

ŞU MHP''NİN BAŞINA AKLI SELİM SAĞDUYULU ETKİLİ BİR LİDERİN GELMESİ GÜZEL OLMAZ MI?. . . SADECE MHP DE DEĞİL AYNI ZAMANDA DİĞER SİYASİ PARTİLERDE BUNA DAHİL. İNŞALLAH GİDEN DE GELENİ ARATMAZ.

0
0
yanıtYanıtla
HDP:

ADAM DOGRU DİYOR BAHÇELİ YETER DAHA NE KADAR ORDA OTURACAKSIN?. . . BU POLİTİKAYI DAHA NE KADAR SÜRDÜRECEKSİN. . . ?

0
0
yanıtYanıtla
ilbey:

seni severdim ama sende sevilcek adam değilmisin bir ülkücü nekadar kötü olursa olsun liderine laf etmez . . unutma bunu. .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title