Haberler

Sedat Peker: Rize Mitinginde Söylediğim Sözler Çarpıtıldı

Güncelleme:

Rize'de düzenlediği 'teröre lanet' mitinginde "Oluk oluk kanlarını akıtacağız" demesinden bir gün sonra 'Ankara katliamı'nın yaşanması üzerine gözlerin çevirildiği yeraltı dünyasının ünlü isimlerinden Ergenekon sanığı Sedat Peker, sözlerinin çarpıtıldığına vurgulayarak, "Saldırıyı bildiğim tüm kötü kelimelerle lanetliyorum" dedi.

"SÖZLERİM ÇARPITILDI"

Kişisel internet sitesinden yazılı açıklama yapan Peker, "Büyük hata yapıyorlar. Hatalarını fark ettikleri zaman her şey için çok geç olacak. Adeta dünyanın şah damarları kesilmişçesine oluk oluk kanları akıtacağız. Nehirler dolusu kanları aktıkları zaman anlayacaklar" sözlerinin çarpıtıldığını yazdı.

"SALDIRIYI LANETLİYORUM"

Peker'in bu sözleri, Ankara'daki katliamının ardından sosyal medyada yeniden tartışılmış, "Oluk oluk kan akacak" ifadesine dikkat çekilmişti.

Peker açıklamasında, "Ankara'da barış eylemine karşı yapılan dünyadaki en hain saldırılardan biri olan bu bombalı saldırıyı, bildiğim tüm kötü kelimelerle lanetliyorum" dedi.

"ZAVALLILARA GERÇEKTEN ACIYORUM"

"Yaptığım bir konuşmanın, akıl almayacak alakasızlıktaki bir bölümünü alıp sanki yaşanan bu olayı kastediyormuşum gibi sosyal medyada kullanan zavallılara ise gerçekten acıyorum" diyen Peker, kendini şu sözlerle savundu:

"Ben konuşmamda ülkemizin askeri, polisi, istihbaratı ayaktadır, bu yüzden terör olayları karşısında ülkemizde kaos çıkmaması anlamında hiçbir şey yapmamalıyız, diyorum. Şehit haberi duyduğumuz zaman gerekirse ellerimizi kanatırcasına ısırmalı ancak gene de bir şey yapmamalıyız, diyorum. Daha sonrasında ise ülkemize karşı düşmanlık beslediğine inandığım ülkelerin isimlerini sayıp bu ülkelerin terör örgütlerini koruduğunu ve eğittiklerini söylüyorum. Terör örgütlerinden daha önemli düşmanımız ise bu ülkelerdir, diye belirtiyorum. Daha sonrasında yüce Allah göstermesin eğer ki bir gün güvenlik güçlerimiz yorgun düşerse ve yetersiz kalırsa vatandaşımızın kendini koruma hakkı doğduğu zaman, adeta dünyanın şah damarları kesilmiş gibi onların oluk oluk kanlarını akıtacağız diyorum."

"DEMİRTAŞ PKK'NIN KRAVATLI SİVİL UZANTISI"

Kendisi için, "Çete liderine sağladığınız güvenliği, Ankara'da barış eylemi yapan sivil tolum örgütlerine sağlamadınız" diyen HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'a da yüklenen Peker şöyle konuştu:

"Barış için mücadele eden herkesin, yüce Allah'ın en şerefli kulu olduğunu söylemek isterim. Ben bu saldırıda vefat eden vatandaşlarımızın gerçekten barışsever olduklarına inanıyorum. Estağfirullah, ben haddimi bilirim. Bir hafta cezaevinde yatan insanlar bile bilir ki bu dünyanın en büyük çetesi, suç örgütü, terör örgütü PKK'dır. Kendisi de PKK'nın takım elbiseli, kravatlı sivil uzantısıdır. Barış için gerçekten mücadele eden herkese ise benim boynum kıldan incedir."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Sedat Peker Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
title