Haberler

Sedaş Trafo Arızalarını % 70 Oranında Azalttı

Güncelleme:

SEDAŞ Sakarya, Kocaeli, Bolu ve Düzce de verdiği elektrik dağıtım hizmetlerinde kullandığı trafolarda oluşan arıza sayısını son yıllarda giderek azaltırken 2016 yılında bu oran % 70'e kadar ulaştı.

PERİYODİK BAKIM

SEDAŞ İcra Başkanı Bekir Sami Güven, Sakarya, Kocaeli, Bolu ve Düzce de trafo arızalarının %70 oranına kadar azaltıldığını belirtti ve "İşletme Bakım ekiplerimizin sahada yaptığı planlı periyodik bakım çalışmalarının yapılması, termal kamera teknolojisinin bakım için kullanılması, trafo çıkış kollarında abonelerin çektiği gücün ölçülmesi ve elektrik şebekesinde dengeli güç dağılımına dikkat edilmesi ile abone bağlantılarının yapılması, trafonun gücüne göre yük kapasitelerinin dikkate alınması ve buna göre enerji müsaadelerinin verilmesi, trafo arızalarının azalmasında en önemli etkenlerdir. Ayrıca deneyimli çalışanların hizmet kalitesine odaklı görev anlayışıyla bu iyileşme sürecinde büyük bir başarı sağlandı." Dedi. Güven, ayrıca teknoloji ürünü termal kameralarla arızaya ramak kala tespitlerin de yapıldığına dikkat çekerek, 2016 yılında toplamda 5370 adet planlı bakım çalışması yapıldığını belirtti.

TEİAŞ İLE İŞBİRLİĞİ

Bekir Sami Güven, "Vatandaşa kaliteli ve kesintisiz elektrik enerjisinin ulaştırılması için ekiplerimizle 7/24 çalışıyoruz" dedi. Güven, Türkiye Elektrik İletim AŞ'nin (TEİAŞ) üretim santrallerinden alınan enerjiyi bölgesel tüketim noktalarına ilettiğini hatırlatarak, "Şirketimizin sorumluluğu ise enerjinin bölgesel tüketim noktalarına iletiminden sonra başlıyor. TEİAŞ ile yapılan ortak bakım, yenileme ve yatırım çalışmaları ile kesintilerin büyük oranlarda azalmasını sağladık. Yatırım yaptığımız bölgelerde 34 bin 500 voltluk enerji altında çalışma yapılamayacağı için iş güvenliği ve çevre güvenliği açısından planlı kesinti yapıyor ve bunu da kamuoyu ile paylaşıyoruz. Web sayfamızdan da yayımlıyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sakarya Düzce Bolu Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title