Haberler

SEDAŞ'tan Yüksek Performansa Takdirname ve Ödül

Güncelleme:

SEDAŞ yöneticileri yüksek performans gösteren sayaç okuma görevlilerini her ay için ayrı ayrı ödüllendirdi.

SEDAŞ daha öncede yaptığı ödül uygulamasını sürdürerek sayaç okuma faaliyetini yürüten en başarılı çalışanlarına, en yüksek performansa sahip oldukları aylar için ödül uygulamasını sürdürdü. Sakarya, Kocaeli, Bolu ve Düzce illerinde aylık bazda yapılan değerlendirme sonucu,SEDAŞ birinci olan çalışanları için ödül töreni düzenledi.

SEDAŞ Yönetim Kurulu Başkanı, Bekir Sami Güven, dağıtım şirketlerinin hepsinde olduğu gibi SEDAŞ için de elektrik sayaçlarının okunmasının ve tüm sayaçların endeks değerlerinin alınmasının en önemli görevleri içinde yer aldığını belirtti. Bekir Sami Güven, sayaç okuma faaliyetinde birinci olan çalışanları başarılı çalışmaları nedeniyle ayrı ayrı tebrik ederek, "SEDAŞ'ın 4 il 45 ilçe ve 1441 köyde 3,3 milyon nüfusa elektrik dağıtım hizmeti verirken, 20 bin kilometrekarelik görev ve sorumluluk bölgesinde, toplam 1,5 milyon tüketici için endeks okuma faaliyetinin gerçekleştirildiğini, bu faaliyet sırasında büyük bir çaba ve emek harcandığını" belirtti. Sakarya, Kocaeli, Bolu ve Düzce ile Gebze'den 22 başarılı çalışana, Bekir Sami Güven ile birlikte ödül törenine katılan diğer yöneticilerce tek tek ödülleri ve takdir belgeleri verildi.

Törene katılan tüm SEDAŞ yöneticileri, birlikte yenilen yemeğin ardından, Dağıtım Direktörlüğüne bağlı olarak görev yapan Ölçme ve Veri Yönetimi Grup Müdürlüğü bünyesinde ödül alan çalışanlarla birlikte fotoğraf çektirdiler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bekir Sami Güven Sakarya Bolu Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title