Haberler

Sedaş'tan Yangın Eğitimi Tatbikatı

Güncelleme:

SEDAŞ yeni taşındığı tüketici hizmetleri merkezi binasında yangın tatbikatı gerçekleştirdi

SEDAŞ Kalite Yönetimi Müdürlüğü'ne bağlı, İş Sağlığı ve Güvenliği Birimi tarafından organize edilen tatbikatta, acil durum planları ile arama, kurtarma, yangınla mücadele, ilkyardım konularında, yangından korunma ve zarar görmeden iş yerini en kısa sürede tahliye edebilme konularında uygulamalı eğitim verildi.

Eğitime Herkes Katıldı

Personelin eğitimi amacıyla düzenlenen yangın ve kurtarma tatbikatında, senaryo gereğince SEDAŞ Dağıtım Direktörlüğü'ne bağlı İşletme Bakım Grup Müdürlüğü birimleri ve Tüketici Hizmetleri Merkezi'nin yöneticileri ve çalışanları, Alikahya Fatih Mahallesi, Sultan Murat Caddesi, Fener Sokak No:3 Kat:1 (Rimal Market Üstü) İzmit, adresinde, yangın alarmının çalmasıyla birlikte binayı en kısa sürede terk ettiler.

SEDAŞ Çalışanlarından Başarılı Tatbikat

Tatbikat kapsamında hazırlanan eylem planında, hizmet binasında siren çalınarak, yangın çıktığı duyuruldu. Binayı boşaltan çalışanlar belirlenen bölgede toplanırken, bina içinde mahsur kalan bir kişinin kurtarılması için kurtarma ekipleri harekete geçti. Bina da mahsur kalan kişiye dışarı çıkarmak üzere gerekli acil müdahale yapıldı. İçerde kalan çalışanı kısa sürede kurtaracak ekipler, uzman sağlık personelinin ilk yardım bilgisi vermesi eşliğinde ilk yardım müdahalesinde bulunup, sedyeye aldıkları yaralıyı araçla hastaneye yola çıkardılar. Yangın ekiplerine de yangına müdahale ve kısa sürede söndürme yöntemleri, uzman eğitimciler eşliğinde toplanma alanında uygulamalı olarak gösterildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Alikahya Sedaş Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title