Haberler

Sedaş'tan Muhtarlara, Resmi Kurumlara "VIP Hat" Uygulaması

Güncelleme:

Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş., kamusal alanda hizmet veren resmi kurumlara ve muhtarlara yönelik bekleme süresi olmaksızın SEDAŞ'a ulaşabilecekleri VIP Hat uygulamasını başarıyla sürdürüyor.

UYGULAMA BAŞARIYLA SÜRÜYOR

Sakarya, Kocaeli, Bolu ve Düzce İllerinde elektrik dağıtım faaliyetini yürüten SEDAŞ, iletişim ağını genişleterek tüketicilerden gelen soru ve taleplerin daha hızlı yanıtlanması amacıyla resmi kurumların ve muhtarların Alo 186 SEDAŞ Çağrı Merkezi'ne hızlı erişim sağlayabilmeleri için VIP Hat tanımladı.

Olası arızalara hızla müdahale edebilmek ve hizmet bölgesi içerisinde yer alan muhtarların ve resmi kurumların hızlı erişim sağlayabilmeleri için VIP Hat hizmetini başlatan SEDAŞ, 4 İl, 45 İlçe, 47 Belediye ve 1441 köyde kamu hizmeti veren tüm muhtarların cep telefonlarını çağrı merkezi sistemine tanımlayarak muhtarların VIP hattı kayıtlarını oluşturdu. Çağrı merkezine ulaşmak isteyen resmi kurumlar ve muhtarlar, VIP hattı sayesinde bekleme süresi olmaksızın çağrı merkezi temsilcileri ile rahatlıkla görüşebiliyorlar.

VIP HAT İLE ÇAĞRI MERKEZİNDE ÖNCELİK

Bililişim teknolojilerine yatırım yapmaya devam ettiklerini belirten SEDAŞ İcra Başkanı Bekir Sami Güven, resmi kurumların ve muhtarların VIP Hat ile Alo 186 SEDAŞ Çağrı Merkezi'ne hızlı erişim sağlayabildiklerini açıkladı. Güven, "SEDAŞ olarak özelleşmenin hemen ardından, dağıtım şirketleri içinde bir ilki gerçekleştirerek, 7/24 hizmet veren ve telefon ile müşteri temsilcilerinin tüketicileri bilgilendirdiği, talep ve önerilerini de aldıkları Çağrı Merkezimizi kurduk. (SAP) Systems, Apllications and Products projesi, (WFM) İş Gücü Yönetim Sistemi projesi, (MİY) Müşteri İlişkileri Yönetim Sistemi projesi, (EYS) Entegre Yönetim Sistemi projesi, (OSOS) Uzaktan Sayaç Okuma Sistemi projesi ve SCADA projesi ile yatırımlarımızı aralıksız sürdürdük. Yatırım çalışmalarımız sırasında gerçekleştirilen planlı kesintileri de en az 48 saat öncesinden e-posta yoluyla basın kuruluşlarına servis ederek tüketicilerimizin planlı kesintiler hakkında bilgi sahibi olmalarını sağlıyoruz. Ayrıca elektriği kullanan abonenin kaydının kendi adına yapılmış olması ve SEDAŞ Müşteri Hizmetleri Merkezleri aracılığıyla telefon bilgilerini güncellemesinin ardından ise planlı enerji kesintilerinin SMS ile anında aboneye haber verilmesini sağlıyoruz. SCADA Projesinin sağladığı teknolojik yeni imkanlardan yararlanmaya başladık."dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sakarya Düzce Bolu Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Metin Akpınar'ın kızı kim? Duygu Nebioğlu kimdir, kaç yaşında? Duygu Nebioğlu'nun ablası ve annesi kim? Uraz Kaygılaroğlu olayı nedir? Kaygılaroğlu neden linç edildi? Açıklama yaptı mı? RÖNESANS GAYRİMENKUL HALKA ARZ: Rönesans Gayrimenkul katılım endeksine uygun mu, kaç lot verir? Hastane randevusu alıp gitmeyenlerin cezası ne olacak? Fahrettin Koca açıklama yaptı mı? ABD Başkanı Biden'dan skandal açıklama! | Biden ne söyledi? Biden amcasının yendiğini mi söyledi? Zeynep Bastık hasta mı? Zeynep Bastık'ın sağlık durumu nasıl? Zeynep Bastık neden ameliyat oluyor? Azra Akın'ın çocuğu mu oldu? Azra Akın'ın çocuğunun cinsiyeti ne? Azra Akın'ın kaç çocuğu var? Terör örgütü sözde sorumlusu Fehmi Oral Meşe yakalandı mı? Fehmi Oral Meşe kimdir? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? AKOM uyardı! İstanbul'da sağanak yağış mı bekleniyor? Kabine'de değişim olacak mı? Ömer Çelik sorulara ne cevap verdi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz mi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı hangi kanalda, ücretsiz mi, bedava mı olacak? Meliha Akyol kimdir? AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol kaç yaşında, nereli? Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! Kahramanmaraş'ta kaç şiddetinde ve büyüklüğünde deprem oldu? SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ YATTI MI? 31 Mart Yerel Seçim görevli ücretleri ne zaman hesaplara yatırılacak? HALKA ARZ TAKVİMİ | Bu hafta hangi şirketler halka arz oluyor? Hangi şirket halka arz oluyor, kaç lot veriyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title