Haberler

SEDAŞ Miniklere "Elektriğin Güvenli ve Verimli Kullanımını" Anlattı

Güncelleme:

Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş minik öğrencilere elektriğin güvenli ve verimli kullanılması konusunda bilgiler verdi

Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş (SEDAŞ) minik öğrencilere elektriğin güvenli ve verimli kullanılması konusunda bilgiler verdi. Mebrure-İlhan Bağışgil Anaokulu Öğrencileri kendilerine anlatılan konuları ilgi ve dikkatle dinlediler.

Ağaç yaşken eğilir düşüncesinden yola çıkılarak, anaokulu öğrencilerine enerjinin önemi, enerji kaynakları, elektriğin üretilmesi, verimli kullanılması, SEDAŞ'ın görevleri, faaliyetleri, elektriğin güvenli kullanımı anlatıldı. Miniklerin bilinçlendirilmeleri sağlanırken, elektrik kullanılması sırasında dikkat edilmesi gereken kurallara da dikkat çekildi. Bolu İli SEDAŞ hizmet binası toplantı salonunda yapılan sunumları öğrenciler dikkatle dinlediler. Bolu da SEDAŞ'ın son derece modern bir şekilde yaptığı Ambar ve sahasında, miniklere elektriğin evlere ve işyerlerine hangi ekipman ve malzemelerle dağıtıldığına ait bilgilerde verildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sakarya Bolu Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title