Haberler

SEDAŞ'ın Bakım ve Yatırımları Gebze'de Ele Alındı

Güncelleme:

SEDAŞ'ın bakım ve yatırımları Gebze bölgesi muhtarlarının da katıldığı toplantıda ele alındı.

Gebze Sivil Toplum Merkezi toplantı salonunda düzenlenen toplantıya AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, Kocaeli Vali Yardımcısı Osman Sarı, Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, SEDAŞ Dağıtım Direktörü Yunus Bekircan ve Gebze bölgesi muhtarları katıldı. SEDAŞ Direktörü Yunus Bekircan'ın sunumuyla başlayan toplantıda; bölgede zaman zaman yaşanan sıkıntılar ve vatandaş şikayetleri ele alındı.

İlk kez Gebze'de kurulan ve büyük bir kesimin elektrik hatlarının yönetim ve denetimin yapılacağı SCADA sistemi hakkında da katılımcıları bilgilendiren Bekircan'ın ardından söz alan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker de, mahalle ziyaretlerinde kendisine iletine vatandaş şikayet ve taleplerini SEDAŞ yetkililerine iletti.

SEDAŞ ile işbirliği içerisinde hizmet ettiklerini belirten Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, "SEDAŞ yönetimimizle uyumlu bir şekilde hizmet üretiyoruz. Görüntü kirliliği yaratan trafoların kaldırılarak yer altına alınması akabinde yeni semt meydanları inşa edilmesi çalışmaları yaptık. Bölgemizde ilk olan çalışmalarımızın yanı sıra yine ilk defa Gebze'mizde kurulan SCADA denetim sistemi şehrimiz için önemli bir kazanım. Ortak akıl ve işbirliğiyle var olan sıkıntılar en kısa sürede inanıyorum ki aşılacaktır. Toplantının hayırlı olmasını dilerim" dedi. Toplantının soru cevap bölümünde muhtarlar SEDAŞ yetkililerine sorularını iletti. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adnan Köşker Ak Parti Gebze Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title