Haberler

Seda Sayan RTÜK'ten Ceza Aldı

Güncelleme:

'Evleneceksen Gel' adlı programda 61 yaşındaki Hüseyin Bey'in, 30 yaşındaki İkbal Hanım'a "Çıtır" diye seslenmesi Seda Sayan'ın RTÜK tarafından ceza almasına neden oldu.

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu, sunucu Seda Sayan'a "Evleneceksen Gel" adlı programında kadınları aşağıladığı ve insan onurunu zedelediği gerekçesiyle ceza kesti.

"TAM İSTEDİĞİM GİBİ, ÇITIR"

RTÜK, Show TV'deki program hakkında gelen yoğun şikayetler üzerine rapor hazırladı. 5 Ocak 2015'teki programa 61 Yaşındaki Hüseyin ile 30 yaşındaki İkbal adlı kişilerin katıldığı programda, Hüseyin'in dans eden İkbal'e gülerek, "Neresini beğenmeyeceksin ki oynuyor da, tam istediğim gibi, çıtır" dediği, sonra da "60 yaşında böyle bir adam çıksın hemen para hazır" diyerek cebini gösterdiği vurgulandı.

KADINI HİÇE SAYIYOR

İzleyicilerin tepkileri üzerine bu kişinin, "Ben seçeceğim, kadınların seçme hakkı yok, beğenme hakkı var" dediği aktarıldı. Raporda, şöyle denildi:

"Hüseyin Bey, kadını parayla satın alınabilecek, seçme hakkı olmayan bir varlık olarak görmekte ve kadının varlığını hiçe saymaktadır. Bu sözler insanlık onuruna aykırıdır. Programın sunucuları reyting artması uğruna kadını bu şekilde aşağılayan ifadelerin sarfedilmesine engel olmamıştır."

SHOW TV'YE PARA CEZASI

Üst Kurul, rapor doğrultusunda Show TV'ye para cezası kesti. Ceza, Show TV'nin aralık ayındaki Reklam gelirlerinin yüzde 1'i oranında uygulanacak.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Seda Sayan Magazin Haberler

500

Yorumlar (27)

az öncede dedim:

sada lütfen artık zorlama seni kimse seyretmiyor tatında bırak ve yani ğit işte lütfen biz sana bakmayarak final yaptık sende final yap

74
2
yanıtYanıtla
SUNA Mobil-ANDROID:

yeter artik vazgecin olmuyor halk sizden sıkıldı hele o yanindaki adam kendini bisey zannediyo emekliye ayrilin yeter doğduk büyüdük hatta yaslaniyoruz ama sedadan kurtulamadik

50
1
yanıtYanıtla
İsa:

bu kadını sanatçı diye televizyona halkın karşısına çıkanlar utansın. ne diyim.

46
1
yanıtYanıtla
Yavuz SelimMobil-IOS:

ENVER ÖREN BU KADINI ÜNLÜ YAPTI,O KADAR MILLETIN PARASINADA EL KOYDU,SU AN DURUMUNU ALLAH BILIYOR.EL ADL.VESSELAM

38
0
yanıtYanıtla
ÖzlemMobil-ANDROID:

defedin şu allahın cezası kadını ya seda sayan bitti artık bitti

33
3
yanıtYanıtla
Ayse:

Seda senin artik zamanin gecti, 6 ayda üc konsept degisti. bu ne demek? Reyting yok demek insanlar seni artik eskisi kadar izlemiyor. 5 izleme cok az. Birde ne kadar estetik yaptirsanda, gercekten dönmelere benziyorsun, konusurken o dudaklarin inip, inip kalkiyor ve komik ses tonlari cikiyor. Dislerini tekrar yaptir.

31
1
yanıtYanıtla
amobilWeb@haberler.com:

Seda sayan artik niye sen bu isleri birakmiyorsun kasma artik birak olmuyor iste seni gördüğüm an kanali nasil degistirdigi bilemiyorum

32
0
yanıtYanıtla
tuba:

inşallah şu evlendirme programlar hepsi kaldırılır nefret ediyorum böyle programlar

30
0
yanıtYanıtla
tuba:

valla seda senden bıktım her gün bir program yeter seni artık istemiyoruz yok seda sultan yok bilme ne sabah programları yahu gitti evine kumandanı ala televizyon izle yada ne bili dantel örgü ör börek aç hamur işiyle uğraş seni yaşındakiler öyle yapar ya vallahi senden bıktım sende televizyon programlarındanda

28
2
yanıtYanıtla
TugbamobilWeb@haberler.com:

ya su kadin elli kere evlendi ne anlar bu evlilikten anlasaydi bosanip durmazdi kac yasinda kadinsin git evine artik.ya yeter doyun biraz ya be insafsizlar bu kadar parayi mezara mi goturcen yapma program fln snn yuzunden kanallar kac kez ceza aldi beceremiyosun bu.saatten sonra artik biraz da hayir isi yap Allah icin biseyler yap yeter bu dunya icin yaptiklarin

29
0
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title