Haberler

Seda Sayan'ın Programında Damat Adayı Başka Adayın Üzerine Yürüdü!

Güncelleme:

Gelin adayı Bahar'a dün talip olan Fatih ve bugün talip olan Derviş arasında gerginlik yaşandı. Fatih, sinirlerine hakim olamayınca diğer adayın üzerine yürüdü.

Show TV'de ekrana gelen "Evlenceksen Gel"in canlı yayınında bugün rezalet çıktı. Gelin adayı Bahar'a dün talip olan Fatih ve bugün talip olan Derviş arasında gerginlik yaşanırken. Fatih, Derviş'in üstüne yürüdü.

CANLI YAYINA ARA VERİLDİ

Seda Sayan"Sssht.. Çok ayıp" derken müdahalede bulunurken Uğur Arslan sinirine hakim olamayan Fatih'i tutmaya çalıştı. Canlı yayında acilen 'Az Sonra' arasına girildi. Aranın ardından Uğur Arslan adayları sakin olmaları aksi takdirde diskalifiye edilecekleri konusunda uyardı.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Uğur Arslan Seda Sayan Medya Magazin Haberler

500

Yorumlar (55)

hakan niğde:

dangalaklar ülkesinin salaklar televizyonu

27
3
yanıtYanıtla
zeynepmobilWeb@haberler.com:

Ya su chp zihniyeti gezi parkinda bir iki ağac kesildi diye aylarca Türkiye ateşe verdiniz hem cana hem mala sebeb oldunuz simdi devlet bu prokramlarada el atsa onada karsi cikacaksiniz sokaklara hertarafi kirip dokeceksiniz her yere zarar vereceksiniz cunku chp zihniyeti insanlikta nasibin almamis ama yinede amaciniza ulasmiyorsunuz olan ulkeme oluyor sizin gibi arzilerin yuzunde bu kanalarda sizin zihniyetinizdki kanallar iktitari tutan knalar degil

16
9
yanıtYanıtla
davutoğlu:

Kanalın adına bak haberleri izle ondan sonra yorum yap. . .

yanıt0
yanıt0
xxx:

chp zihniyetiyle ne ilgisi var

yanıt3
yanıt0
....mobilWeb@haberler.com:

fazlasiyla sacma ve gereksiz bir program yayindan kalkmasi gerek

19
3
yanıtYanıtla
yeter:

çok kalitesiz bir program

20
2
yanıtYanıtla
efeMobil-ANDROID:

Böyle programlari yapaninda izleyeninde hele bide oraya 3 kuruş para icin katilan yasindan basindan utanmayan adi insanlarinda hepsinin allah belasını versin . ulan siz insan olmazsınız yaratık dicem o bile hafif kalacak bide böyle şeylerin haber sitesinde ne isi var hala anlamıyorum ...

19
2
yanıtYanıtla
...:

Show tv seda sayan gıbı sevıyesız varoş ınsanı tv ye çıkarırsa olacağı bu. ama akıllanmamış show tv

13
5
yanıtYanıtla
BurcuMobil-ANDROID:

Oyun ya da değil terbiyesizlik seviyesizlik

14
3
yanıtYanıtla
battalcx:

milli kız pazarlamacılarımız :P

13
3
yanıtYanıtla
Tüm 55 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title