Haberler

Seda Sayan'ın Manisa Konserinde İzdiham

Manisa 468. Uluslararası Mesir Festivali Kapsamında Manisa'da Sahne Alan Ünlü Sanatçı Seda Sayan'ın Konserinde İzdiham Yaşandı. İzdiham Nedeniyle Yüzlerce Kişinin Ezilme Tehlikesi Yaşadığı Alanda Gerilim Uzun Sürünce Seda Sayan Konserine Ara Verdi.

Manisa 468. Uluslararası Mesir Festivali kapsamında Manisa'da sahne alan ünlü sanatçı Seda Sayan'ın konserinde izdiham yaşandı. İzdiham nedeniyle yüzlerce kişinin ezilme tehlikesi yaşadığı alanda gerilim uzun sürünce Seda Sayan konserine ara verdi.

Konserden saatler önce Cumhuriyet Meydanı, Seda Sayan hayranlarınca dolduruldu. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Belediye Başkanı Bülent Kar ve diğer protokol üyelerinin de izlediği konserde, Seda Sayan'ı eşi ünlü türkücü Onurşan yalnız bırakmadı. Protokolde yer olmayınca bir süre ayakta bekleyen Onurşan, daha sonra kendisi için getirilen sandalyeye oturarak protokolün arka sıralarında yerini aldı. Havai fişek gösterisi ve yoğun alkışlar eşliğinde sahne alan ünlü sanatçı Seda Sayan, yaklaşık onbin kişiyi coşturdu. Konser devam ederken sahnenin hemen karşısında bulunan kalabalık, önlerindeki barikatın devrilmesiyle sahne önüne kadar geldi. Bu sırada bazı vatandaşlar ezilme tehlikesi yaşadı. Yaşanan izdihama güvenlik görevlileri müdahale etmeye çalıştı. Yüzlerce insanın ezilme tehlikesi yaşadığı alanda özellikle çocuklar ve kadınlar zor anlar yaşadı. Küçük kız çocukları sahne önünde gözyaşlarına boğulurken, Seda Sayan da güvenlik görevlilerine talimat vererek olayları yatıştırmaya çalıştı. Olayların devam etmesi üzerine konsere ara veren Seda Sayan, daha sonra tekrar sahne aldı. Kalabalıktan taşkınlık olmayacağı yönünde söz alan Seda Sayan, daha sonra konserine kaldığı yerden devam etti.

Bu arada 7 aylık hamile olan 18 yaşındaki Şadiye Demir isimli genç bayan, fenalaşınca sahne yanında park halinde bulunan bir otomobile alındı. Genç bayanı görünce panik yaşayan Seda Sayan, "Doktor çağırın. Alanı biraz açın, yoksa ambulans gelemeyecek. Ya bu kadın arabada doğuracak. Yolu açın" diye uyarılarda bulundu. Bir süre sonra olay yerine gelen sağlık görevlileri, genç bayanı hastaneye götürmek üzere alandan çıkardı. Konser sonunda etkinliği düzenleyen kurum ve kişilere teşekkür eden Seda Sayan, Mesir Festivali'nde bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek, "Eminim burada kadınların çocuk sorunu yoktur. Buradan hiçbir kadın 'Seda abla çocuğum olmuyor' diye bana gelmesin. Verin mesir macunlarını kocalarınıza, verin" diyerek hayranlarını güldürdü.

(ÖA-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title