Haberler

Seda Sayan'a +18'lik Filmlerde Oynayan Damat Adayı Şoku!

Güncelleme:

Evlilik programında damat adaylarından biri +18'lik film yıldızı çıktı. Türkçe konuşan aday, bu iddiayı doğruladı ve "Kimse bir şey sormadı, ben de söylemedim" dedi.

Show TV'de Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın birlikte sundukları "Evleneceksen Gel" adlı evlilik programının damat adaylarından George Khotivari +18'lik film artisti çıktı. Türkçe konuşan Khotivari, +18'li film yıldızı olduğunu doğruladı ve "Bana bu konuda kimse bir şey sormadı, ben de söylemedim" dedi.


Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Uğur Arslan Seda Sayan Medya Magazin Haberler

500

Yorumlar (44)

HAKUNA MATATA:

HİÇ ŞAŞIRMADIM ORAYA NORMAL İNSAN ÇIKMASINI BEKLEMEYİN

33
1
yanıtYanıtla
Merdan Eskiusta:

Ben her şeyi anlarım da Uğur Arslan''ın tam da Cuma namazı vakti çalgı çengi içinde düğün yapmasını pek anlamam. . Bu ne iştir usta?. . . . .

30
2
yanıtYanıtla
CCBB:

SEDA SAYAN TALİP OLUR BUNA BENDEN DEMESİ

19
4
yanıtYanıtla
değişik bakışmobilWeb@haberler.com:

Bu programa katılanların çoğu evlilik amacında değil. Erkekler fantezi yaşamak bayanlar ise gezme peşinde

21
1
yanıtYanıtla
JembeyMobil-IOS:

Ne rezil seviyesiz kalitesiz bir program acilen kaldırılması lazım izleyen varsada izlemesin artık lütfen bu seviyesizlere prim vermeyin

21
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

acaba en son kim ne zaman evlenmis bu programda ne ayak be , ayrica yuva kurdurmaya calisana baksaniza 7 kocali seda evlilige cart evlilige curt , ben buradan rtüke suc duyurusunda bulunuyorum nasil bir yozlastirmadir ya bu

17
4
yanıtYanıtla
Kaşar Kezban:

Ne var ya meslek ayrı özel hayat ayrı. Hem çok da yakışıklı çocukmuş. Çirkin olup da beğenilmeyen bişey olacağına yakışıklı olsun parası olsun gerisi önemli değil. En önemli iki özellik bunlar.

9
11
yanıtYanıtla
DİLEK K.:

oraya çıkan bir tane normal temiz akıllı birini görmedim ki!!!hepsi sıradışı şaka gibi:)

19
1
yanıtYanıtla
LUNDONmobilWeb@haberler.com:

Ulke saplklarlmlz yetmedi gurcistandan sappk transfer allnlyor

19
0
yanıtYanıtla
aslımobilWeb@haberler.com:

Ya inanın meraktan az önce iki dakika izleyeyim dedim adam bi kadınla nişanlanacakmış diğerinede cuma evlenelim demiş offf kapatın şu saçma şeyleri ya her türlü insan çıkar ordan

17
2
yanıtYanıtla
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title