Haberler

Seda Demir: "Yuvamda Kaldığım İçin Mutluyum"

Manisa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol takımı, iç transferde genç oyuncu Seda Demir ile yeniden anlaştı.

Manisa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol takımı, iç transferde genç oyuncu Seda Demir ile yeniden anlaştı. Halil Onultmak Spor Tesislerinde düzenlenen imza töreninde açıklamalarda bulunan Seda Demir, yetiştiği kulüpte kaldığı için mutlu olduğunu dile getirdi.

Manisa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol takımı iç transferde Seda Demir ile sözleşme yeniledi. Genç oyuncu, Halil Onultmak Spor Tesisleri'nde düzenlenen imza töreniyle kendisini 1 yıllığına yeşil beyazlı kulübe bağlayan sözleşmeyi imzaladı. İmza törenine katılan Manisa Büyükşehir Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Tolga Tunç Çalışkan, Seda'nın altyapıdan yetiştirdikleri bir oyuncu olduğunu ve takım içerisinde deneyimli oyunculardan önemli tecrübeler edineceğini söyledi.

İmza töreninin ardından konuşan Seda Demir, kulübün kendisine güvendiğini ve bu güveni boşa çıkarmamak için çok çalışacağını söyledi. Genç oyuncu Seda Demir, "Manisa Büyükşehir Belediyespor benim yuvam. Burada kaldığım için mutluyum. Bu sezon kendimi daha fazla geliştireceğime ve takıma katkıda bulunacağıma inanıyorum." diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Büyükşehir Belediyespor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title