Haberler

Securitas "YEŞİL Güvenlik" İle Fark Yaratıyor...

Güncelleme:

Güvenlikte bilgi lideri Securitas, müşterilerine sunduğu hizmetlere bir yenisini daha ekleyerek "yeşil güvenlik" kavramını ortaya koyuyor.

Securitas, hizmet verdiği kuruluşlara, enerji kontrollerinden, çevre kirliliğini önleyen faaliyetlerin kontrolüne ve raporlanmasına kadar pek çok konuda destek oluyor.

Henüz yeni bir kavram olan Yeşil Güvenlik uygulamasıyla fark yaratan Securitas, özel güvenlik hizmeti sunduğu şirketler ek olarak şu konularda destek veriyor ;

· Enerji tasarrufu sağlayan görevlerin yapılması/kontrol edilmesi (su, elektrik, ısınma/soğutma, ek güç kaynakları-jeneratör- açık kapı/pencere vb)

· Çevre kirliliğini önleyici faaliyetlerin yapılması/kontrol edilmesi (Özellikle endüstriyel tesislerde, atık alanlarındaki temizlik görevleri, sızıntılar vb.)

· Hizmet verdiğimiz kuruluşların aldıkları taşeron hizmetlerin, çevreyi etkileyebilecek faaliyetlerinin denetlenmesi,

· Bu çerçevede yapılacak faaliyetlerin izlenmesi, analiz edilmesi ve raporlanması.

Yeşil güvenlik kapsamında yapılan tespitler, sağlanan faydalar ve iyileştirmeler Smart üzerinden Durum Tespit Raporlarıyla birlikte aylık olarak iş ortaklarıyla paylaşılıyor. Hizmet çeşitlilği şirketlerin ihtiyaçları doğrultusunda belirlenebiliyor.

Securitas Bilgi Platformu kapsamında Sürdürülebilirlik başlığının altında yer alan Yeşil Güvenlik aynı zamanda Securitas Grubu'nun çevre politikası kapsamında ve TSE Çevre Yönetimi belgesine göre bir uygulama. Ayrıca bu uygulama ile iş ortaklarında ve Securitas çalışanlarında da farkındalık yaratılıyor.

Telekomünikasyondan finansa, havacılıktan madenciliğe, enerji sektöründen endüstriyel tesislere kadar 20 farklı sektörden 400'ü aşkın kuruluşa hizmet veren Securitas, 21 segmente özel güvenlik çözümleri sunuyor. Toplam 8 bölge ofisi, 7 şube ofisi, 1 mobil ofisi ve 220 kişilik idari kadroyla, 2143 hizmet noktasında 556 farklı proje yürütmektedir.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title