Haberler

Seçmen Gazipaşa'da "Ak Parti" Dedi

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde seçimin galibi AK Parti oldu.

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde seçimin galibi AK Parti oldu. 35 bin 846 seçmeni bulunan Gazipaşa'da 29 bin 938 seçmen sandık başına gitti. 5908 kişinin oy kullanmadığı Gazipaşa'da oyların 11 bin 231'ini AK Parti, 9 bin 727'ini CHP, 7 bin 430'unu MHP, 513'ünü HDP, bin 37'sini ise diğer partiler aldı.

AK Parti İlçe Başkanı Bahattin Akşit, Belediye Başkanı Adil Çelik ve Teşkilatı ile birlikte Cumhuriyet Meydanını dolduran vatandaşlara seslenerek seçim sonuçlarını açıkladı.

Seçim sonuçlarını değerlendiren Başkan Akşit, "Kaderin üstünde bir kader var bunu biz değiştiremeyiz, bunun için bekleyeceğiz ve Allah nasip ederse mutlaka Türkiye bir çıkış yolu bulacaktır. Kimse ümitsizliğe kapılmasın. Bu sonuca boyun eğmekten başka yapacağımız bir şey yok. Sayın Başbakanımız 81 vilayetimizde mitingler yaptı, gidilmeyen illerimize giderek AK Partimizin bayrağını dalgalandırdık, oy istedik. Ama takdir böyleymiş, yapacak bir şey yok. Ben, hepinize saygılar sevgiler sunuyorum. Allah nasip ederse biz yolumuza devam edeceğiz. Yine biriz, yine beraberiz, yine Türkiye'nin yolundayız. Ben AK Parti bayrağını bugüne kadar onurla dalgalandırdım, Rabbim bana ömür verirse ömrümün sonuna kadar bu bayrağı dalgalandırmaya devam edeceğim. Hepiniz hakkınızı helal edin, yarın sabahtan itibaren teşkilatımın başında dimdik ayakta olacağım. AK Partimiz bu millete hizmet etmeye devam edecek. Durmak yok, yola devam. Allah'a emanet olun" dedi.

HEDEFİMİZ YÜZDE 50

AK Parti İlçe Başkanı Bahattin Akşit'in ardından konuşan Belediye Başkanı Adil Çelik, hem Gazipaşa'da, hem Antalya'da hem de Türkiye'de birinci parti olduklarını söyledi. Türk milleti ile birlikte olduklarını belirten Çelik, "Hiç kimseye boyun eğmeyeceğiz, çalışmaya devam edeceğiz. Benim hakkım sizlere helal olsun, sizde hakkınızı helal edin. Şimdi yeni bir başlangıç yapacağız. Gazipaşa'da hedefimiz yüzde 50'yi yakalamak. Bunun için hizmete devam edeceğiz, siz hiç merak etmeyin" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Cumhuriyet Meydanı havai fişek gösterisiyle aydınlandı. Yaklaşık 1 saat medyada kutlama yapan AK Partililer, daha sonra sessizce meydandan ayrıldı. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adil Çelik Gazipaşa Ak Parti Antalya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title