Haberler

"SEÇİMLERİME Aşık Oldum"

Güncelleme:

Grişimleri ve örnek projeleriyle Türkiye ekonomisine katkıda bulunan ve "Geleceğin Liderleri" nden olan Leyla Alaton MAG Şubat sayısı için objektif karşısına geçti.

Aileden gelen bir sivil toplum ruhunun olduğunu vurgulayan Alaton projeleri, çalışma hayatı ve kendisi ile ilgili merak edilenleri MAG okurları için yanıtladı. İsimlerin insanların hayatlarındaki önemini vurgulayan başarılı girişimci Leyla Alaton, "Hiçbir Leyla beni utandırmadı ben de onları utandırmayacağım" diyor.

Cemiyet hayatının örnek çiftleri Ece- Lemi Gülman, Serap-Volkan Sarı, Esra-Vedat İnceefe, Sibel- Ferruh Karakaşlı, Sinem-Şehvar Nefesoğlu, Derya- Alican Türkoğlu, Didem- Vedat Baylan ve Aylin- Cazım Özal Sevgililer Günü röportajları ile romantik hikayelerini MAG okurları ile paylaşıyor.

Leyla Alaton'nun kapak yıldızı olduğu MAG Şubat sayısı, birbirinden renkli içeriği, özel röportajları ve gündemi yakından takip eden köşe yazarları ile www.magdergi.com.tr ,DijiMecmua, Turkcell Dergilik ve seçkin kitapçılarda sizlerle buluşuyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Leyla Alaton Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title