Haberler

Seçimin Ardından

AK Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay, Türkiye'nin, seçimin ardından sorunlarını en kısa sürede çözerek, hedeflerine çok hızlı şekilde ulaşacağını bildirdi.

AK Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay, Türkiye'nin, seçimin ardından sorunlarını en kısa sürede çözerek, hedeflerine çok hızlı şekilde ulaşacağını bildirdi.

Mehmet Altay, seçim sonuçlarıyla ilgili AA muhabirine yaptığı açıklamada, milletin 7 Haziran'daki seçimin ardından yaşanan süreci doğru anlayarak, sandıkta oyunu kullandığını söyledi.

Seçim çalışmalarında, millete yaşanan gelişmeleri ve Türkiye'yi bekleyen olumsuzlukları anlatmaya çalıştıklarını anlatan Altay, "Milletimiz, istikrarın Türkiye için önemini ve ülkemiz açısından vazgeçilmezi olduğunu çok iyi değerlendirdi ve oyunu kullandı. Bu seçimden sonra Türkiye, sorunlarını en kısa sürede çözerek, hedeflerine çok hızlı şekilde ulaşacak. Bu seçim, yeni bir başlangıç" diye konuştu.

"Milletin diliyle konuşuyoruz"

AK Parti'den milletvekili seçilen Alim Tunç da seçim çalışmaları boyunca halktan büyük ilgi gördüklerini ifade ederek, seçmenlere teşekkür etti.

Tunç, şunları kaydetti:

"Türkiye, istikrardan yana oyunu kullandı. Çünkü biz milletin diliyle konuşuyoruz, kimseye yukarıdan bakmıyoruz. Seçim çalışmalarında, 2002'den bu yana partide görev almış herkes destek oldu. Bu birlik ve beraberlik duygusu, bizi buraya getirdi. Çok çalıştık, (Gitmediğimiz yer, bizim değildir) diyerek her yere gittik, herkesle kucaklaştık. Artık çok çalışmamız ve ülkemizi hedeflerine ulaştırmamız gerekli."

CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım ise seçim sonuçlarına saygılı olduklarını dile getirdi.

7 Haziran seçimine göre Uşak'ta CHP'nin oylarını yüzde 2 artırdığına değinen Yalım, şu değerlendirmede bulundu:

"Seçim sonuçlarında, Türkiye'de yaşanan son gelişmeler etkili oldu. Merkez sağdaki oylar AKP'ye kayarken, HDP'den de bir miktar oyun yine AKP'ye gittiğini görüyoruz. Uşak'ta oyumuzu biraz artırdık ancak bu, yeterli değil. Önümüzdeki süreçte milletin bize verdiği görevi en iyi şekilde yapmaya çalışacağız."

MHP Uşak İl Başkanı Ali Kurt ise seçmenin verdiği karara saygılı olduklarını belirterek, seçim sonuçlarının ülke için hayırlı olmasını diledi.

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Altay Ak Parti Türkiye Uşak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title