Haberler

Seçimi Kazanan Başkanın Tavuklarını Öldürdüler

Güncelleme:

Çanakkale'nin Ezine ilçesine bağlı Geyikli beldesinde, seçimleri kazanan CHP'li Belediye Başkanı Ercan Yılmaz'ın kümesteki üç yüz tavuğundan yüzünün kimliği belirsiz kişi veya kişilerce telef edildiği ileri sürüldü.

Çanakkale'nin Ezine ilçesine bağlı Geyikli beldesinde CHP'den belediye başkanı seçilen Ercan Yılmaz'ın tarlasındaki kümeslerde beslediği tavuklar telef edildi.

100 YAKIN TAVUK TELEF EDİLDİ

Geyikli beldesinde pazar günkü seçimleri CHP adayı Ercan Yılmaz kazandı. Yılmaz'a ait kümeste bulunan üç yüz civarındaki tavuk pazartesi günü sabaha karşı kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından itlaf edildi. Tarlasındaki kümeste yüze yakın tavuğun telef edildiğini belirten Yılmaz, "Burası benim boş zamanlarımda gelip kafa dinleyerek stres attığım bir yer. Tavukları hobi olarak besliyorum. Ticari bir faaliyetim yok. Bu olayın kim veya kimler tarafından yapıldığını bilmiyorum" dedi.

Yılmaz, tavukların tekme ve sopalarla boyunları ve kanatlarının kırıldığını ileri sürdü. Olay yerine gelen jandarma, kümesi inceledi. Telef olan tavuklar daha sonra topluca gömüldü. Sağ kalanlar ise bir kümese toplandı. Olayla alakalı tahkikat sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

ercan yılmaz Çanakkale Geyikli Ezine Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (5)

ASİ DERSİMLİdarkblue62@hotmail.com:

AKP OY İÇİN SİİRTTE SAADET PARTİSİ ADAYINI ÖLDÜRDÜ SENİN TAVUKLAR ÖLMÜŞ ÇOK MU? YİNE İYİ KURTARDIN KENDİNİ

6
5
yanıtYanıtla
BİRLİK OLUNMALIarkeolog-erdem@hotmail.com:

tavukların günahı ne kirli siyasetinizi hayvanlara da bulaştırdınız

7
1
yanıtYanıtla
efegundi_0102@hotmail.com:

bunu yapan insan olmayı öğrenememiş bir varlıktır.

7
1
yanıtYanıtla
Recep Piliçeniscanli@hotmail.com:

'oy atın tavuk viricem'didin,sozünde durmadın başkan.Allah rahmet eylesin hepisine.

1
6
yanıtYanıtla
ahmet uğurseegal27@hotmail.com:

kesin ampül kafalılardır bunu yapan ben 48 yaşındayım bu kadar seçim hilesini ilk defa gördüm türkiyede ampül kafalılar hala uyanamıyor

3
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title