Haberler

Seçimden Seçime Gelenlerden Olmadık"

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, yatırımları incelemek ve 2016’yı planlamak için ilçelerde yaptığı yatırım toplantılarını Felahiye ile sürdürdü.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, yatırımları incelemek ve 2016'yı planlamak için ilçelerde yaptığı yatırım toplantılarını Felahiye ile sürdürdü. İlçelerin ihtiyaçlarını gidermek ve standartları yükseltmek için yerinde tespitler yaptıklarını ifade eden Başkan Çelik, her zaman halkla iç içe olduklarını ve seçimden seçime ziyaret edenlerden olmadıklarını söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Felahiye programına Büyük Toraman Mahallesi'ni ziyaret ederek başladı. Büyük Toraman Merkez Camii'nde namaz kılan ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Çelik, daha sonra mahallede yapılan spor tesisi, kapalı pazar yeri gibi yatırımları yerinde inceledi ve olumsuz hava şartlarına rağmen enerji hatlarında çalışma yapan Elektrik Şirketi çalışanlarına kolaylıklar diledi.

Büyük Toraman'dan Kayapınar Mahallesi'ne geçen Başkan Çelik, Kayapınar'a yapılan kapalı pazar yerinde incelemelerde bulundu. Başkan Çelik, incelemelerinin ardından Kayapınar'daki bir kahvehanede vatandaşlarla çay içerek sohbet etti. Kayapınarlılara göstermiş oldukları ilgi nedeniyle teşekkür ederek Felahiye'ye geçen Başkan Çelik, yapımı tamamlanan kapalı pazar yerini yerinde gördü. Çelik, daha sonra Felahiye Belediye Başkanı Vural Coşkun ve AK Parti İlçe Başkanı Musa Zafer Tingir ile birlikte oğlu Osman Gürcü'yü kaybeden Eski İlçe Başkanı Mustafa Gürcü'nün evine giderek taziyede bulundu.

"BELEDİYECİLİK KÜLTÜRÜMÜZDE YERİNDEN YÖNETİM VAR"

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Felahiye programını İlçe Kaymakamı Veysel Çam'ı ziyaret ederek sürdürdü. İlçelerin ihtiyaçlarını yerinde tespit etmek için bu ziyaretleri gerçekleştirdiklerini dile getiren Başkan Mustafa Çelik, "Bizim belediyecilik kültürümüzde yerinden yönetim var. İlçelerimizdeki nüfusu nasıl burada tutarız kaygısıyla projeler üretiyoruz" dedi.

İlçe Kaymakamı Veysel Çam da Kayseri'nin cazibe merkezi olması nedeniyle sadece ilçelerinden değil çevre illerden de göç aldığını belirtti. İlçelerinde son dönemde fiziki ve sosyal imkanların artmasının çok önemli olduğunu ifade eden Çam, Büyükşehir Belediyesi'ne yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Başkan Mustafa Çelik, Felahiye Kaymakamlığı'nın ardından Felahiye Kadın ve Gençlik Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu. Daha sonra ilçe kaymakamı ile Felahiye Anadolu İmam Hatip Lisesi'ni gezen Başkan Çelik, bazı ihtiyaçların dile getirilmesi üzerine bu ihtiyaçları gidereceklerini belirtti. Büyükşehir Belediyesi'nin de katkısıyla yapılan Felahiye Cenaze Hizmetleri, Taziye Evi ve Kuran Kursu binasını da gezen Başkan Çelik, buradan yatırım toplantısı için Felahiye Belediyesi'ne geçti.

"FELEHİYE'YE 13 MİLYON TL'LİK YATIRIM YAPILDI"

Yatırım toplantısında konuşan Felahiye Belediye Başkanı Vural Coşkun, yapılan yatırımlar nedeniyle teşekkür ederek, "Bütünşehir Yasası ile birlikte hizmette sınır tanımayan bir Büyükşehir Belediyemiz ve Büyükşehir'de görev yapan Çelik gibi bir Başkanımız var. İlçeme yapılan hizmet ve yatırımlardan dolayı Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum" dedi. Felahiye'ye yapılmasını düşündükleri yatırımlarla ilgili de açıklamalar yapan Coşkun, Başkan Çelik'e düşünülen yatırımlarla ilgili bir dosya verdi.

Başkan Mustafa Çelik ise katılımcı ve yerinden yönetimi esas alan bir kültürden geldiklerini söyledi. Böyle çalışılması halinde daha verimli sonuçlar alınabileceğini ifade eden Başkan Çelik, "İlçelerden merkeze olan göçü tersine çeviremesek bile en azından sabit tutalım istiyoruz. Bunun için ilçelerimize ciddi yatırımlar yapıyoruz. Felahiye'ye 2014'ten bu yana 13 milyon liralık yatırım yaptık. Şimdi ise 2016 yılının ihtiyaçlarını tespit etmek ve gidermek için geldik. Biz hiçbir zaman seçimden seçime gelenlerden olmadık" diye konuştu.

Yatırım toplantısında daha sonra mahalle muhtarları ve vatandaşlar bölgeleriyle ilgili görüş ve önerilerini dile getirdiler. Yatırım toplantısı sonunda Felahiye Belediye Başkanı Vural Coşkun, ilçesine yapılan yatırımlardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'e şükran plaketi takdim etti. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Çelik Kayapınar Felahiye Kayseri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title