Haberler

Seçim Sandıkları Eğitim Toplantısı

AK Parti Çarşamba İlçe Başkanlığı'nda yaklaşan yerel seçimler öncesi sandık başında görev alacak sandık başkanlarına Çarşamba Cemil Şensoy Kültür Merkezi'nde bilgi verdi.

Bilgilendirme toplantısında, AK Parti Samsun İl Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Hakan Karaduman, "Ülkemizde dönen olayların sahiplerinin beklentileri var. AK Parti'nin oy kaybetmesini, AK Parti'nin kan kaybetmesini istedikleri ve bekledikleri için bu yönde işte bu yüzden herkesin oy kullanmaya çağırılması lazım. Özellikle ve öncelikle sandık kurulu üyeleri ve müşahitlerimiz bu hengamede unuttukları noktalar oluyor. Yapmaları gereken ilk iş kendi oylarını kullanmalarıdır" dedi.

Karaduman ayrıca, seçim günü seçmenlerle olan ilişkilere, geçersiz oy ve boş tutanaklara dikkat edilmesine işaret etti. Gerçekleştirilen toplantıya Çarşamba Belediye Başkanı ve Adayı Hüseyin Dündar, AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Mahmut Çekiç, Belediye Meclis Üyesi Adayları ve çok sayıda Sandık görevlisi katıldı. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hakan Karaduman Ak Parti Samsun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title