Haberler

Seçim Konvoyundaki Kazada Ölen İşadamı Toprağa Verildi

Kaza, dün saat 22.00 sıralarında, il merkezine bağlı Sualtı Mevkii'nde meydana geldi.

Kaza, dün saat 22.00 sıralarında, il merkezine bağlı Sualtı Mevkii'nde meydana geldi. AK Parti Efeler Belediyesi Başkan Adayı Yalçın Pekgüzel'in dün saat 22.00 sıralarında Dağevleri Köyü'nden dönen seçim konvoyunda Sualtı Mevkisi'ne gelindiğinde kaza meydana geldi. Konvoydaki Rıdvan Aygün'ün kullandığı 34 VV 5153 plakalı hafif ticari araç, kontrolden çıkıp, yaklaşık 100 metrelik şarampole yuvarlandı. Hurdaya dönen dönen araçtaki üç yaralıdan PVC doğrama fabrikası sahibi Şener Pekgüzel kaldırıldığı Aydın Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.

Evli, iki çocuk babası Pekgüzel için bugün ikindi vakti Efeler Bey Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene, büyükşehir olan Aydın'da CHP'nin tekrar aday gösterdiği Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, şarkıcı Metin Şentürk, MHP ve CHP'li başkan adayları, ilçe ve belde belediye başkanları ile iş ve siyaset dünyasından çok sayıda seveni katıldı.

Cenazede, Yalçın Pekgüzel ve Şener Pekgüzel'in kardeşleri Nural ve Bilal Pekgüzel, taziyeleri kabul etti. Gözyaşlarının sel olduğu cenaze amca Mehmet Ali Pekgüzel, sinir krzi geçirdi. Pekgüzel, yakınları tarafından sakinleştirildi. Aydın Müftüsü Ömer Kocaoğul'un kıldırdığı namazın ardından Pekgüzel'in bir süre omuzlarda taşınan cenazesi Tellidede Mezarlığı'na götürülüp, aile kabristanında gözyaşları içinde toprağa verildi.

SEÇİM ÇALIŞMALARINA ARA VERDİLER

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Aydın Devlet Hastanesi Yalçın Pekgüzel Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title