Haberler

Şabanözü'nde Seçim Bitti, Asfalt Bitmedi

Güncelleme:

Çankırı'nın Şabanözü ilçesinde seçimi MHP adayı kazandı, Gökçek'in talimatıyla asfaltlanan yollarda çalışma yarım bırakıldı. Vatandaş isyan etti.

Çankırı'nın Şabanözü ilçesinde tekrarlanan seçimi MHP adayı Mustafa Karakaya'nın kazanması üzerine, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek tarafından yolların asfaltlanması için gönderilen iş makinelerinin çalışmaları yarım bırakması ilçede tepkiye neden oldu.

TALİMATI GÖKÇEK VERMİŞTİ

30 Mart sonrası bölgede seçim çalışması yürüten Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, belediye meydanında düzenlediği mitingde ilçeye bağlı mahallelerde asfaltlama yapacağının sözünü vermiş, Gökçek'in talimatıyla seçimlerden önce ilçede hummalı bir asfaltlama çalışması başlatılmıştı.



AK PARTİ KAYBETTİ, ÇALIŞMALAR DURDU

Seçimlerde AK Parti adayı Ali Çapçı'nın yarışı kaybetmesi üzerine çalışmalar durdurulurken, Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ait iş makineleri akşam saatlerinde ilçeden ayrıldı.

İlçede yaşayan vatandaşlar, Gürpınar Mahallesi yolunun 3 kilometresine asfalt atılmadığını, Gümerdiğin Mahallesi'ndeki 4 kilometrelik stabilize yolun da eksik bırakıldığını söyledi. İlçe sakinlerinden Bekir Yurtlu, seçim akşamı Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ait asfaltlama ekiplerinin ilçeden ayrıldığını ifade ederek, "Cumhurbaşkanlığı seçimleri çok büyük bir seçim, fakat biz Şabanözü Belediyesi seçimlerinin bu kadar önemli olduğunu bilmiyorduk. Ekiplerin neden gittiğini bilmiyoruz. Kendisi buraya yardım maksadıyla çalışma yapıyordu, seçimi kaybedince geri götürdü" ifadelerini kullandı.

Yurtlu, çalışmaların yarım bırakılmasının doğru bir tutum olmadığını kaydetti.

"ESKİSİNDEN DAHA KÖTÜ OLDU"

İlçede yaşayan vatandaşlardan Ali Demir de yolların asfaltlanmak üzere kazıldığını belirterek, "Kazıldı ama seçim bitince asfaltlanmadı. Bir kısım çalışmalar oldu. Bizim köyün girişinde 1 kilometre taş döşeli, 1 kilometreye asfalt atıldı, 3 kilometresi yapılacak bekliyor. Seçimi MHP kazanınca iş makineleri bırakıp gitti. Eskiden daha iyiydi, şimdi eskisinden de kötü oldu" dedi.



"GÖKÇEK'İN HABERİ YOKTUR"

Şabanözü Belediye Başkanı Mustafa Karakaya da Gökçek'in belediye meydanında düzenlediği mitingde ilçeye bağlı mahallelerde asfaltlama yapacağının sözünü verdiğini ve seçim öncesi bir kısım yollarda çalışma yapıldığını hatırlattı. Seçim sonrasında ekiplerin ilçeden ayrıldığını ifade eden Başkan Karakaya, "Bu hadiseden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek beyin önceden haberi olduğu kanaatinde değilim. Bu tasarruf sadece yerel siyasetçilerin, o akşamki mağlubiyetlerinin sonucu olduğunu düşünüyorum. İnşallah öyledir. Ben Çankırı halkının Gökçek'i, Gökçek'in de Çankırılıları sevdiğini biliyorum. Bu hizmetleri en kısa sürede tamamlayacağı kanaatindeyim" dedi.

Karakaya, ne şartta olursa olsun işlerin yarım bırakılmayacağını sözlerine ekledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

mustafa karakaya şabanözü Çankırı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (3)

demokrat:

Ayakkabı Kutusunun vatanhainliğini her zaman belli ediyor.

20
4
yanıtYanıtla
Tipik AKAPE zihniyeti:

Gökçek efendi, o iş makinaları babanın malı olmadığı gibi, yol yapımına harcanan paralarda babanın değildir. Bu harcamaları cebinden mi yapıyorsun ki, seçimi kaybedin diye bu işleri yarım bırakıyorsun ? Hangi hakla önce yolu kazıp sonra yarım bırakıyorsun ?

11
2
yanıtYanıtla
vatandaş 42:

amme malı ammeye hizmet için var dır nerede SİZ AKTİROLLERİN H.Z. ÖMER in adaleti diye çıktıgınız yola ne oldu adalet bir gün tecelli edecek

3
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title