Haberler

Sebze ve Meyve Halinde Başkanlığa Köse Seçildi

Balıkesir Büyükşehir Belediye Sebze ve Meyve Hali’nde yapılan seçimde Balıkesir Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği Başkanlığına Kenan Köse seçildi.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Sebze ve Meyve Hali'nde yapılan seçimde Balıkesir Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği Başkanlığına Kenan Köse seçildi.

Sebze ve Meyve halinde yapılan seçimde başkanlık görevine Kenan Köse seçildi. Seçim sonrası açıklama yapan Başkan Köse, Balıkesir'i doyuran kişiler olarak her eve ürünlerinin girdiğini belirterek "Gıda sektörü olarak titizlik, hijyen gerektiren bir iş kolundayız. Bunun bilinciyle sektörümüzde hassasiyetle çalışmalar yapacağız. Yine dernek olarak üyelerimizin sorunlarına daha şeffaf ve üretken çözümlerle eğileceğiz" dedi.

Genç isimlerin görev aldığı yeni dernek yönetimi şu isimlerden oluştu. Başkan Kenan Köse, İsmail Çakır, Erdal Küdür, Hüseyin Demir ve Mehmet Aygören. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Balıkesir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title