Haberler

Şeboy: "Kimseyi Ötelemeyeceğiz"

AK parti Buca Belediye Başkan Adayı Cemil Şeboy, Akdoğan Mahallesi'ndeki, TOKİ konutlarında oturan vatandaşlarla buluştu. 30 Mart'tan sonra parti rozetini çıkaracağını söyleyen Şeboy, kadın ve çocukların istediği üzerine Akdoğan Mahallesi'ne pazaryeri ile park sözü verdi.

Gündüz saatlerinde esnaf ziyareti yapan Ak Parti Adayı Şeboy, akşam saatlerinde TOKİ konutlarının bulunduğu Akdoğan Mahallesi'ne gitti. Kendisini yoğun ilgiyle karşılayan vatandaşlara seslenen Cemil Şeboy, "Sevgili TOKİ sakinleri Buca'da problem çok. Burada ise büyük bir ulaşım problemi var biliyorum. Burası Ak Parti Hükümeti tarafından yapıldığı için otobüs vermiyorlar. Bu ötelemedir. Ama benim kapım herkese açık. Gelen kimseye 'sen hangi partidensin? Nerelisin?' diye sormadım. 30 Mart'tan sonra yine yakamdaki parti rozetini çıkaracağım. Bize ister oy versin, ister vermesin, ben bütün Bucalılar'ın Belediye Başkanı olacağım" dedi.

AYAKÜSTÜ 2 PROJE

Cemil Şeboy, Buca için yeni dönem projelerini de vatandaşlaşla paylaştı.Trafiği rahatlamak amacıyla yapacağı yeni bağlantı yollarını açıklayan Şeboy,"Toki konutlarının yolunu otoyola bağlayacağız.Buca'nın içine girmeden buraya gelebileceksiniz. Yolun devamını da uçan yola bağlayacağız. Yolun bir tanesi de gıda çarsına çıkacak" dedi.Bu sırada AK Parti adayını dinleyen kadınlar pazaryeri, çocuklar da oyun parkı isteklerini Şeboy'a iletti. Buca'da 19 pazaryeri yaptığını söyleyen Cemil Şeboy, "Merak etmeyin o kolay iş pazaryerini yaparız. Bakın burada boş bir arazi görüyorum.Oradada neden çocuklarımız için park olmasın" sözleriyle TOKİ konutlarında oturan vatandaşlara 2 müjde birden verdi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cemil Şeboy Ak Parti Toki Buca Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title