Haberler

Şebnem Schaefer, Urfa'da Defileye Katılacak

Güncelleme:

Şebnem Schaefer, Şanlıurfa'da öznesinin 'Göbeklitepe' olarak belirlendiği defileye katılacak.

Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, ziyaretçilerini bu kez ünlü model, oyuncu ve sunucu Şebnem Schaefer ile buluşturuyor. Piazza bu etkinliği 'Göbeklitepe' vurgusu üzerinde gerçekleştirerek, Şanlıurfa'nın 12 bin yıllık tarih hazinesinin de tanıtımına katkı sunmayı amaçlıyor.

Ziyaretçilerine hesaplı alışveriş imkanı sunmanın yanı sıra düzenlediği etkinliklerle de bölgenin çekim merkezi olan Şanlıurfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde, 24 Ocak Cuma günü gerçekleşecek defilede, 2014 moda trendleri Göbeklitepe'nin gizemiyle buluşacak.

Şebnem Schaefer, bir grup mankenle gerçekleştireceği defilenin ardından buz pistinde özel bir gösteri de sunacak. Alışveriş merkezlerindeki markaların 2014 konseptinin yansıtılacağı defileyi izleyenler modanın renkli dünyasında yolculuğa çıkacak.

GÖBEKLİTEPE
Şanlıurfa il merkezine 20 kilometre mesafede, Örencik köyü yakınlarında bulunan Göbeklitepe, Cilalı Taş Devrinden kalma, dünyanın bilinen en eski dini yapılar topluluğu olarak gösteriliyor. ''insanlığın doğduğu yer'' olarak tarih sayfalarına geçen Göbeklitepe'de bulunan ve 12 bin yıl öncesinde nasıl tasarlandığı hala cevap bulamayan tapınak, Mısır Piramitleri'nden 7.500 yıl ve İngiltere'deki Stonehenge'den 8.000 yıl önce inşa edilmiş olmasıyla da tüm dikkatleri üzerine çekiyor.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Yerel

Şebnem Schaefer Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title