Haberler

Şebnem Dönmez de Saçını Kazıttı

Güncelleme:

Sunucu ve oyuncu Şebnem Dönmez, kısa saç modasına uyarak 3 numaraya kestirdiği kısa saçlarını sosyal medyada paylaştı.

Son dönemde kadınlar arasında çok rağbet gören erkek tıraşı modasına Şebnem Dönmez de uydu. Saçlarını 3 numaraya vurduran ve tıraş sırasında çekilen fotoğraflarını sosyal medyada paylaşan oyuncu, bu radikal değişikliğin sebebini yine aynı hesapta açıkladı.

İşte Dönmez'in o açıklaması:

"Hayatında yeni bir dönem başlıyorsa, bu yeni dönemi onurlandırmak adına çok önemli ve etkili bir adım. Ben de hayatımda yeni bir dönemin başladığını hissediyordum. Yeni 'ben'e doğru yola çoktan çıktığımı, artık bu yeni benin duygularımda, davranışlarımda, bakış açımda, algılayışımda kendini net olarak gösterdiğini fark ettim. Bu yeni dönemi, bu yeni 'ben'i onurlandırmak, onu en güzel şekilde ağırlamak için saçlarımı kazıttım. Saçlarımın uzunluğunun işaret parmağımın tırnağının yarısı kadar olması korkutucu geliyordu ama değilmiş, hatta çok nefismiş. Sonuçta, kestirdiğimden beri bir an bile pişman olmadım. Sembolik olarak eskiye veda etmenin, yeni dönemi onurlandırmanın daha güzel ve anlamlı bir yolunu düşünemiyorum."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Şebnem Dönmez Magazin Haberler

500

Yorumlar (9)

MİLLİ KALPLİ:

Birileri bu ünlüleri böyle terapi ediyor bence :D ''yeni dönem, yeni uzayacak olan saçlar, herşey çok güzel olacak'' falan gibi. . sen aynı sensin, istersen kafana ağda yap :) kalbinde ruhunda ''sensin'' inanmayın böle şeylere, çok çirkin olmuşsun ayrıca :)

12
0
yanıtYanıtla
ZIPARTA:

BU ABİNİN ADI NEYDİ

9
0
yanıtYanıtla
mine:

Kadini gösteren sactir. Modada olsa saclarima kiyamam. Tercih eden saclarini kisaltsin ama erkek gibi degil.

6
0
yanıtYanıtla
stratosfer:

Buradaki bir yorumcu söylemişti, uyuşturucu saçtan tespit edilebiliyormuş, kanıt silme ihtiyacı olabilir umarız ki değildir. 3 numara iyidir, keşke askere de gitseler

1
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

OHA BUDA ERKEK OLCAK HELE

2
0
yanıtYanıtla
gül rengi:

belki bitlenmiştir olamazmı

2
0
yanıtYanıtla
lhklş:

kazıtma

0
1
yanıtYanıtla
MAZOTCİİİİİ:

YAKINDIR BUDA ERKEKLİĞE ÖZENİYORSA SONUCUNU ŞU DÖNEN KIZ VARDIYA ADINI HATIRLAYAMADIM ONUN GİBİ OLUR

0
0
yanıtYanıtla
20:

dis görünüs bu dönemde en önemli seylerden birisi gerek is hayatinda gerek özel hayatinda, ne yazikki olmamis, begenmedim ama kendi secimi yapcak bisey yok :/

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title