Haberler

Şebnem Bozoklu 'Ulan İstanbul' İçin Veda Yazısı Yazdı

Güncelleme:

Başrollerini Şebnem Bozoklu ile Uğur Polat'ın paylaştığı "Ulan İstanbul"un dijital mecradaki yayını bittiği iddiaları doğru çıktı. Şebnem Bozoklu "Küçük bir veda yazısı" başlığıyla haberi sosyal medyadan verdi.

DİZİ DEVAM EDECEK DENİLDİ

Kanal D'den sonra internet sitesi üzerinden yayınlanmaya başlayan Ulan İstanbul dizisinin sona erdiği iddialarıyla ilgili açıklama geldi. Açıklamada şöyle denildi: " Kanal D'nin, ekrandan internete geçen sevilen dizisi "Ulan İstanbul" 'un yayından kaldırıldığı yönünde çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Geçtiğimiz Pazartesi akşamı 36. bölümü ile izleyicisi ile buluşan dizinin 39.bölüme kadar olan yayınları hazır durumdadır. Projenin internet ve mobil uygulamalardaki yayınına devam ya da tamam kararı izleyicinin göstereceği ilgiye göre belirlenecektir. Ulan İstanbul 37. bölümü ile 9 Mart Pazartesi akşamı Kanal D.com.tr ve Kanal D mobil uygulamalarında yayında olacaktır."

BOZOKLU'DAN VEDA YAZISI

Haziran ayında başlayan dizi yeni sezonda da başarısını sürdürmüş dizideki karakterler kısa sürede fenomene dönüşmüştü. Dizinin maliyetleri karşılayıp devam edebilmesi için ortalama 100 bin kişi tarafından satın alınıp izlenmesi gerekiyor.

Bununla birlikte dizinin başrol oyuncularından Şebnem Bozoklu dizinin bittiğine yönelik bir iletiyi sosyal medya üzerinden paylaştı.

İşte Şebnem Bozoklu'nun paylaştığı o yazı...


Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Şebnem Bozoklu Ulan İstanbul Uğur Polat Kanal D Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Anneye fitre verilir mi? Kara Ağaç Destanı nerede çekiliyor, setleri nerede? Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar?
500

Yorumlar (4)

ulan istanbul güzel bir flimdi:

tabi ki de siz kalkıp televizyonda yayınlayıp izlemesseniz reytingler düşerse ve daha adamlar hayranları üzülmesin diye internette paralı yayınlarsanız kimse izlemez çünkü bu devirde hiç kimse hayrına bi sokaktaki dilenciye para verdiği yok kaldı adamlar parayla seyretsin kusura bakmayın ama yalandan üzülmüş numarası yapmayın madem öyleydi televizyon bölümlerini verdikleri zaman seyretseydiniz bu güzelim dizi final yapmayacaktı

2
0
yanıtYanıtla
ea:

güzel bişey

0
2
yanıtYanıtla
DeroşMobil-IOS:

Yeniden televizyona dönse...

0
0
yanıtYanıtla
nalanMobil-ANDROID:

Bu kadar guzel ve surukleyici bir dizinin devam etmiyecek olmasi cok uzucu..

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title