Haberler

Şebnem Bozok, Gazetecileri Görünce Şaşırdı

İlke İŞİSAĞ/BODRUM (Muğla), (DHA) - MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde iç mimar eşi Emre İzer ile tatil yapan oyuncu Şebnem Bozoklu, bir gece kulübünden çıkarken karşısında gazetecileri görünce şaşkınlık yaşadı.

İlke İŞİSAĞ/BODRUM (Muğla), (DHA) - MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde iç mimar eşi Emre İzer ile tatil yapan oyuncu Şebnem Bozoklu, bir gece kulübünden çıkarken karşısında gazetecileri görünce şaşkınlık yaşadı. Mekana dönen Bozoklu, kısa süre sonra tekrar çıktı ve "Gazetecileri görünce şok geçirdim" dedi.

Bodrum'daki tatillerine devam eden oyuncu Şebnem Bozoklu ve iç mimar eşi Emre İzer eğlenmek için gittikleri 'By Jack' adlı gece kulübünden saat 04.00'te çıktı. Çıkışta gazetecilerle karşılaşan Bozoklu tekrar içeriye girdi. Yaklaşık 5 dakika sonra dışarıya çıkan ünlü oyuncu, gazetecilere, "Sizi görene kadar tatil iyi gidiyordu. Karşımda sizleri görünce bir an şok geçirdim. İskender Paydaş'ı dinlemeye geldik çok güzel bir sahnesi vardı, gerçekten çok eğlendik, iyi akşamlar" diye konuştu.

=================================

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şebnem Bozoklu Bodrum Muğla Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title