Haberler

    Sebastian Vettel: Mercedes ile Galibiyet Mücadelesi Verebiliriz

    Sebastian Vettel, takımı Ferrari’nin Bahreyn’de Mercedes’e karşı galibiyet mücadelesi verebileceğini düşünüyor.

    Vettel bugün yumuşak lastiklerle mükemmel bir tur atamadı ve günü takım arkadaşı Kimi Raikkonen’in arkasında 4. sırada tamamladı.

    Vettel ” Büyük bir adım atacağımızı umuyorum. Bekleyip görmemiz lazım. Çok yakın görünüyor ancak Mercedes’in de büyük adım atacağını biliyoruz. En önemlisi araç içerisinde mutlu olmam ve onunla çalışabiliyor olmamız. Son hızlı turum mükemmel değildi. Son viraja kadar belki iyiydi ancak yine de çok yakın görünüyor. Ancak Mercedes’in sıralamalarda motoru açtığını biliyoruz. Onlar hala biraz öndeler. Onlara ne kadar yaklaşırsak o kadar iyi olur. Galibiyet her zaman mümkündür. En önemlisi araç içerisinde iyi hissetmemiz ve çalışmak için iyi bir platforma sahip olmamız. Gece sıkı çalışıp ilerleyeceğiz. Sonunda koşullar ne olursa olsun hızlı olmalıyız. Çin çok serindi ancak bizim çok yavaş kaldığımızı düşünmüyorum. Aynı zamanda Mercedes’in güçlü bir pakete sahip olduğunu anlamalıyız. Bu bir anda kaybolmaz. Bu hafta sonu bir adım daha yaklaşabilirsek bu büyük bir başarı olur.” dedi.

    Perez’le olan teması için Vettel “Virajda biraz fazla derindeydim ve ön kanadım temas etti. Biraz pist üstü zamanı kaybetmemiz kötü oldu ancak yine de iyi bir gündü. Fren sorunlarından endişe duymuyorum. Sorunu anlayıp çözmeliyiz. Büyük bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Sonuç olarak 3 yarışa çıktık ve sorunsuz bir sürü test yaptık.” dedi.

    Benzer haberler için TRF1.net

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Sebastian Vettel Kimi Raikkonen Mercedes Bahreyn Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title