Haberler

Sealed Aırtürkiye'de İlk Kez Düzenlenen Edt Expo Fuarı'nda

Güncelleme:

Sealed Air, Ev Dışı Tüketim Ürünleri, Ekipmanları, Sarf Malzemeleri Üreticileri ve Dağıtım Kanalı Tedarikçileri Fuarı'na katılıyor.

Sealed Air, 28-31 Mart tarihlerinde CNREXPO Fuar Merkezi'nde Türkiye'de ilk defa düzenlenen Ev Dışı Tüketim Ürünleri, Ekipmanları, Sarf Malzemeleri Üreticileri ve Dağıtım Kanalı Tedarikçileri Fuarı'na katılıyor...

15 milyar dolar büyüklüğe ulaşan ev dışı tüketim sektörü, küresel oyuncular yaratma yolunda hızla ilerlerken,sektörde yer alan tüm oyuncuların alacağı roller, bu alandaki vizyonu ve standartları yukarıya taşıyabilecek. Bu düşünceyle yola çıkan ETÜDER, ev dışı tüketim sektöründeki oyuncuları bir araya getirmek için Türkiye'de ilk defa EDT EXPO2013 gerçekleştiriyor.

Gıda güvenliği, tesis hijyeni ve ürün koruma alanlarında yeni küresel lider olan Sealed Air, Türkiye'de ilk kez gerçekleştirilecek olan EDT EXPO 2013'e, tüm yenilikçi markaları ile katılıyor.Müşterilerine ölçülebilir bir işletme değeri sağlamak, tüketicilerin yaşam kalitesini artırmak ve gelecek nesiller için daha temiz ve daha sağlıklı bir çevre temin etmek için çalışan Sealed Air, 175 ülkeye ulaşan dağıtım kapasitesi ile 62 ülkede faaliyet gösteriyor.

Sealed Air Pazarlama Direktörü Türkan Kızılkan; "Türkiye'de ilki gerçekleştirilecek olan EDTExpo Fuarı'nda yer almaktan dolayı çok heyecanlıyız. Fuarda Sealed Air olarak, Instapak® köpük ambalaj sistemi, Cryovac® gıda paketleme çözümleri ve Diversey™ temizlik ve hijyen çözümleri gibi oldukça tanınmış yaratıcı markalarımız ile yer alacağız. Sealed Air, gıda güvenliği, tesis hijyeni ve ürün koruma alanlarında dünya standardında çözümler geliştirip sunarak "önemli olan şeyleri" koruma konusunda çalışmalarda bulunuyor. Amacımız bu konulardaki çalışmalarımızı fuar katılımcılarına tanıtabilmek. Ev Dışı Tüketim Derneği'ne bize bu imkanı sağladığı için ayrıca teşekkürler ediyorum."diyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sealed Air Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title