Haberler

Sealed Air, Fortune Dergisi'nin Araştırmasında İlk Sırada Yer Aldı

Güncelleme:

Sealed Air, Fortune Dergisi'nin 28 Şubat 2014 tarihinde yayımladığı yıllık araştırmaya göre, kendi sektörünün en beğenilen şirketi oldu.

Sealed Air, Fortune Dergisi'nin 'En Beğenilen Şirketler' Araştırmasında İlk Sırada Yer Aldı!

Sealed Air, Fortune Dergisi'nin 28 Şubat 2014 tarihinde yayımladığı yıllık araştırmaya göre, kendi sektörünün en beğenilen şirketi oldu. Global lider Sealed Air, Fortune Dergisi'nin 'En Beğenilen Şirketler' araştırmasında 12 şirket arasında ilk sırada yerini alırken şirketlerin değerlendirildiği dokuz ayrı kategorinin altısında da ipi göğüsledi.

Daha iyi bir yaşam tarzı yaratmak vizyonuyla faaliyetlerini sürdüren, hizmet verdiği sektörlere baştan sona sürdürülebilir çözümler üreterek daha iyi işleyen bir dünya yaratmayı amaçlayan Sealed Air, Fortune Dergisi'nin her yıl gerçekleştirdiği 'En Beğenilen Şirketler' araştırmasının sonuçlarına göre ambalajlama ve konteyner sektöründe yer alan 12 şirket arasında ilk sırada yer alırken, şirketlerin değerlendirildiği; inovasyon, çalışan yönetimi, sosyal sorumluluk, yönetim kalitesi, ürün kalitesi ve küresel rekabet gücü kategorilerinde de birinci oldu.

"İnovasyon ve sosyal sorumluluktaki başarımız bizi gururlandırdı"

"Meslektaşlarımızın ve sektör analistlerinin takdirini kazanmış olmamız, 25.000 çalışanımızın, Sealed Air'i yeniden hayal etmeye kendilerini nasıl adadığının önemli bir kanıtı olarak karşımıza çıkıyor. Bu inancımız ile beşinci sıradan birinciliğe çıkmamız da geçtiğimiz yıl kaydettiğimiz ilerlemeyi bir kez daha teyit ediyor," diyen Sealed Air Başkanı ve CEO'su Jerome A. Peribere sözlerini şöyle sürdürdü: "Misyon ve vizyonumuzun temelinde yer alan inovasyon ve sosyal sorumluluk konularında da üst üste üçüncü yıl birinciliği almış olmamız bizi ayrıca gururlandırdı."

Yönetim kalitesinde lider Sealed Air!

Araştırmanın kategorileri içinde Sealed Air'in en çok gelişme gösterdiği alan ise Şirket'in dokuzuncu sıradan birinciliğe yükseldiği 'yönetim kalitesi' oldu. Şirket aynı zamanda 'uzun vadeli yatırım' kategorisinde dört, 'kurumsal varlıkların kullanım' kategorisinde dört ve 'finansal sağlamlık' kategorisinde de iki basamak ilerledi. Fortune'un En Beğenilen Şirketler listesi, dünyanın dört bir yanındaki 30 ülkeden yaklaşık 700 şirketi değerlendiren 3900 üst düzey yönetici, yönetici ve analistin görüşlerine dayanıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sealed Air 28 Şubat Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title