Haberler

Miley İçin Oğlunu Tehdit Etti

Güncelleme:

Terminatör'ün yıldızı oğlunun Miley ile birlikte olmasını istemediği için onu 49 milyon dolarlık mirastan mahrum bırakacağını söylese de oğlu Miley'i tercih etti.

Skandallarıyla anılan şarkıcı Miley Cyrus, bir süredir Arnold Schwarzenegger'in oğlu Patrick ile beraber. Terminatör filminin yıldızı ve eski Kaliforniya Valisi Schwarzenegger ise bu birliktelikten hiç memnun değil. Öyle ki, Patrick'i 49 milyon dolarlık mirasından mahrum edeceklerini söyleyen ailesi, Patrick'in Miley'den ayrılmasını istedi.

İLK BAŞLARDA İLİŞKİYİ ONAYLIYORDU

Arnold Schwarzenegger'in oğlu Patrick'in gazeteci olan annesi Maria Shriver, ABD'nin ünlü politikacı ailesi Kennedy ailesine mensup. New York Post'ta yer alan bir habere göre Arnold Schwarzenegger başlarda bu ilişkiyi onaylıyordu. Hatta ikili Noel gecesinde Arnold Schwarzenegger'le birlikte Las Vegas'a gitmiş, Noel'i hep beraber karşılamıştı. Miley Cyrus ve Patrick Schwarzenegger daha sonra Massachusetts'e gitmiş, bayramın birkaç gününü de Patrick'in annesi Maria Shriver'ın Kennedy ailesine mensup akrabalarıyla beraber geçirmişti.Ancak şimdi hem Terminatör'ün, hem de eski eşi Maria Shriver'ın, Miley Cyrus hakkındaki fikirleri değişmiş gibi görünüyor.

PARA YERİNE MİLEY'İ TERCİH ETTİ

International Business Times'da yer alan habere göre Schwarzenegger ailesi, Miley Cyrus'un 'oğulları üzerinde negatif bir etkisi' olduğunu düşünüyor. Miley Cyrus'la ilişkisinin devam etmesi halinde oğullarının 'yanlış bir yola' sapabileceğinden çekiniyorlar. Şu an 21 yaşında olan Patrick Schwarzenegger, 25 yaşına geldiğinde 49 milyon dolarlık bir servetin de sahibi olacak. Ancak Maria Shriver, Miley Cyrus'la ilişkisine bir son vermediği takdirde oğluna bu parayı vermeyeceğini söyledi. Shriver'ın uyguladığı bu şok taktiği ise işe yaramamış gibi görünüyor. Zira kaynaklar Patrick'in "parayı almaktansa Miley ile olmayı tercih ederim" dediğini söylüyor.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Arnold Schwarzenegger Maria Shriver Kaliforniya Miley Cyrus Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (7)

olala:

hoş çocukmuş

18
1
yanıtYanıtla
isthisiMobil-ANDROID:

babasi vermezse parayi miley verir gencler yine sıkıntı yokki ondada 150 milyon vardir:))

18
0
yanıtYanıtla
Aygun IsmayilovamobilWeb@haberler.com:

oh oldu arnolda bi sekidebelasini buldu turk dusmanidir oda belirteyim

12
3
yanıtYanıtla
dişi asLAn Mobil-ANDROID:

ooovv cok yakışıklı 3

13
2
yanıtYanıtla
yorum...mobilWeb@haberler.com:

Kendi kazansın ,kendi yesin bence Baba sen getir Anne sen pişir demesin. Para da işe yaramıyor bazen ........

14
0
yanıtYanıtla
GamzemobilWeb@haberler.com:

Herşey para değil

5
1
yanıtYanıtla
cfvdxfd:

Miley, kendi düşen ağlamazmış :)

2
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title