Haberler

Schumi Ağzını Oynattı"

Fransa'da kayak yaparken düşerek ağır yaralanan ve hala komada olan Formula 1'in eski şampiyonu Michael Schumacher'i hastanede ziyaret eden yakın arkadaşı Felipe Massa, efsane pilotun kendisine ağzını oynatarak tepki verdiğini söyledi.

Schumacher'in dosyası kapandı

Ada basınında yer alan haberlerde, Michael Schumacher'i görmek için Grenoble'daki hastaneye giden Massa'nın, ziyaretiyle ilgili gözlemlerine yer verildi.

Schumacher'in durumunu pozitif gördüğünü belirten Brezilyalı pilot, "Her şey normal görünüyordu. Hatta anlattıklarıma ağzını oynatarak tepkiler bile verdi. Tabii ki doktor değilim ama bana durumu olumlu gözüktü" ifadelerini kullandı.

Efsane pilotun komadan çıkacağına inandığını söyleyen Massa, "Her zaman pozitif olmaya çalışıyorum. Onunla konuştum. Ona Jerez'deki test sürüşlerinde neler yaptığımı ve yeni takımım Williams ile ilgili her şeyi anlattım. Artık uyanması gerektiğini söyledim. Schumacher çok güçlü ve harika bir insan. Yeniden uyanacağına ve hayattan tekrar zevk alacağına inanıyorum" şeklinde konuştu.

Alman pilot Schumacher, Fransız Alplerinde, 29 Aralık 2013'te kayak yaparken düşerek başını kayaya çarpması sonucu ağır yaralanmıştı. Fransa'daki Grenoble Hastanesi'nde komada bulunan Schumacher'in, geride kalan haftalarda narkozu azaltılarak uyandırma sürecine geçildiği belirtilmişti.

Geçen hafta ise kazayla ilgili güvenlik ihmali olmadığı açıklanmış ve soruşturma dosyasının kapatıldığı duyurulmuştu.

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Felipe Massa Formula 1 Fransa Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title