Haberler

Schumacher'in Aracı Satışa Çıkartıldı

Güncelleme:

Efsane F1 pilotu Michael Schumacher'in 1992 yılında kullandığı araç açık arttırmayla satılacak.

2013 yılının Aralık ayında Fransız Alpleri'nde geçirdiği kayak kazası sonucu komaya giren efsanevi Formula 1 pilotu Michael Schumacher'in, 1992 yılında kullandığı araç açık arttırmayla satılacak.

İLK 3 YARIŞINDA KULLANILMIŞTI

1992 yılının ilk üç yarışında kullanılan araç, Michael Schumacher ve Martin Brundle tarafından kullanılmıştı. Aynı zamanda Schumacher'in podyuma çıktığı ilk araç konumunda bulunan B191B, Alman pilot ile 2 üçüncülük elde etti.

220 İLE 280 BİN EURO

Ford Cosworth'ün ürettiği 3.5 litrelik V8 motora sahip olan otomobil, bir müzayedede 220 ile 280 bin Euro arasında değişen bir fiyatla satışa çıkartıldı.

PERİŞAN DURUMDA

Uzun zamandır, komada olan efsane pilotun ailesi, maddi olarak da zor günler geçiriyor. Schumacher'in tedavi masrafları için 1992 yılında kullandığı aracın açık arttırmayla satılacağı ortaya çıktı.



Kaynak: Haberler.com / Spor

Formula 1 Spor Haberler

500

Yorumlar (3)

lale:

Allah verdiği gibi almasınıda bilir cok para kazananlar bunu unutmasın

17
1
yanıtYanıtla
dogu-bati:

her nefis olumu tadacaktir ama!!!! iskence cekerek olmek bu olsa gerek,

1
0
yanıtYanıtla
yozgat-sinop :

bu adamin yaptigi iyilikler niye söylenmiyor yazik allah yardimcin olsun mr schumacher. . jede menschen hat andere leben gott liebst du. . . . . . . . . . . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title