Haberler

Schumacher'den Yaşam Sinyali Geldi

Güncelleme:

Fransa Meribel'de yılbaşında kayak yaparken kaza geçirdiğinden bu yana 11 haftadır komada yatan eski F1 pilotu Michael Schumacher'den ufak bir yaşam sinyali geldi.

Fransa Meribel'de yılbaşında kayak yaparken kaza geçirdiğinden bu yana 11 haftadır komada yatan eski F1 pilotu Michael Schumacher'den ufak bir yaşam sinyali geldi.

Schumacher ve ailesi adına açıklama yapan sözcü Sabine Kehm, ara ara düzelme yönünde cesaret verici işaretler veren efsane pilotun iyileşeceğini ve tekrar ayağa kalkacağına inandıklarını söyledi. Grenoble Üniversite Hastanesi doktorlarının Schumacher'i birkaç hafta içinde uyandırabileceği ve verilen ilaç miktarının yavaşça azaltılacağını açıklandı.

Schumacher'in gemişte çok defa tehlikeli kazalar geçirip yaralandığını ifade eden Kehm, Alman pilotun bu kazanın da üstesinden geleceğini umduklarını dile getirdi. Kehm, sürecin Schumacher için uzun ve zor bir savaş gibi geçeceğini, doktorlarla beraber bu mücadelede beraber olduklarını, ona güvendiklerini söyledi. Efsane pilotun ailesinin kendilerine gösterilen sevgiyi minnetle karşıladığını ve ailenin ne kadar hassas bir durumda olduklarının unutulmaması gerektiğinin altını çizdi. Kehm, Schumacher'in ailesini her zaman kamuoyunun dışında tuttuğunu, özel hayatında gizliliği koruduğunu hatırlattı.

Doktorlar kazadan sonra, 7 kez dünya şampiyonu olan pilotun ailesine Schumacher'in hayatta kalmasının bir "mucize" olacağını söylemişti. Geçtiğimiz ay ailesinden gelen açıklamada; uzun zaman alsa da Schumacher'in iyileşeceğine gönülden inandıkları ifade edilmişti. - PARİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Fransa Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title