Haberler

Schalke Maçında İlk 11'de

Güncelleme:

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde Schalke ile oynayacakları maçın hazırlıklarına başladı.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde Schalke ile oynayacakları maçın hazırlıklarına başladı. Schalke maçı öncesi en fazla tartışılan konu ise teknik direktör Fatih Terim nasıl bir kadro ve sistemle takımını Schalke karşısına süreceği Akhisar maçında Drogba'yı fizik olarak hazır olmasına karşın yedek kulübesinde oturtan Fatih Terim, öncelikle diğer oyuncularına saygısından henüz 4 antrenmana çıkan Drogba ile maça başlamamayı tercih etti.

Galatasaray'ın Akhisar karşısında zorlanmaya başladığı dakikalarda Terim, Drogba ve Amrabat'ı aynı anda sahaya sürerek oyunun akışını tamamen değiştirdi. Drogba ise oynadığı kısa sürede attığı golün yanısıra, takım oyununa pozitif katkısı ve başta Sneijder olmak üzere diğer oyuncuların da iştahlı hale gelmesini sağladı. Drogba'nın saha içinde ve dışında takım arkadaşları ile hemen kaynaşması teknik direktör Fatih Terim ve yöneticileri fazlasıyla memnun etmiş durumda.

Galatasaray, İzmir'den döndükten sonra bugün öğle saatlerinde yaptığı çalışma ile Schalke maçı hazırlığına da hemen başladı. Akhisar maçında 90 dakika oynayan oyuncular kısa süren bir çalışma yaparken, Drogba antrenmanın tamamında yer aldı. Fatih Terim'in, Drogba'nın kısa süredeki etkisinden ve uyumundan fazlasıyla memnun olduğu gözlendi. Sarı kırmızılı teknik adamın yeni golcüsünü Schalke maçında büyük bir ihtimalle ilk 11'de oynatacağı öğrenildi.

SCHALKE MAÇI BİLETERİ KARABORSADA

Galatasaray'ın Schalke maçı için satışa çıkarılan 12 bin bilet kısa sürede bitti. Sarı kırmızılı kulübün kendi bilet sitesinden yaptığı satışta, yoğun taraftar ilgisinden uzun süre çökme yaşandı. Bilet bulamayan Galatasaraylı binlerce taraftar sarı kırmızılı kulübe mail ve faks yağdırarak bilet isteklerini dile getirdiler. Galatasaray Yönetimi ise 40 biletin daha önce kombine satıldığını hatırlatıp, Schalke maçı için oluşan yoğun talebi karşılamanın mümkün olmadığını açıkladı.

Bu arada Schalke maçının biletinin şimdiden karaborsaya düştüğü ve 1000-1500 TL arasında rakamlara satıldığı ileri sürüldü. Bu durumu bilen güvenlik güçleri çarşamba günü Telekom Arena civarında sivil memurlar ile karaborsa bilet satanları takibe alacağı bildirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Fatih Terim Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title