Haberler

Scanıa'nın Efsanevi 8x2 Kırkayak Modeli Geri Döndü

Güncelleme:

Karayolu taşımacılık sektöründe geniş bir ürün yelpazesiyle hizmet veren Scania, efsane modeli 8X2 kırkayak kamyonuyla yeniden yollara çıkıyor.


Pazara sunduğu son teknoloji ve düşük yakıt tüketimine sahip araçlarla, lojistik sektörünün önemli bir markası olan Scania, daha güçlü ve konforlu 8X2 kırkayak kamyonlarıyla, müşterilerinin çözüm ortağı olmaya devam edecek.

Karayolu taşımacılığı sektörüne geniş ürün yelpazesi ile hizmet veren Scania, sektörde "kırkayak" olarak tabir edilen efsanevi 8x2 kamyonlarının geri dönüşü ile ürün gamını daha da zenginleştiriyor.

Scania'nın yakıt ekonomisini minimuma indirerek düşük işletme maliyetleri ile müşterilerinin karlılığının artması ve devamlılıkları için gerçekleştirdiği çalışmaları sonucu ortaya çıkan 8x2 kamyonlar Scania Yetkili Satıcılarındaki yerlerini alıyor. Geçtiğimiz aylarda yeni inşaat serisinin tanıtımını gerçekleştiren Scania, bu kez de müşterilerinin karşına yenilenmiş ve farklı kullanımlara yönelik özelleştirilmiş 8x2 kamyonları ile çıkıyor.


"8x2 ile ürün gamımız tamamlanıyor"
Doğuş Otomotiv Scania Genel Müdürü İlhami Eksin, mevcut ürün gamlarını 8x2 araçların yenilenmesiyle daha da güçlendirdiklerini belirterek "Son yıllarda toplam pazarda çekiciye dönüş yaşandığı gözlense de bu araçlardan hiçbir zaman vazgeçilmeyeceğini düşünüyoruz. 8x2 kamyonlar bugün bireysel kullanıcıların yanı sıra sebze-meyve taşımacıları, balıkçılar ve akaryakıt firmaları tarafından yoğun bir şekilde kullanılmakta. Biz de sektördeki ağır kamyon ihtiyacını göz önünde bulundurarak bu pazardaki talebe cevap vermek arzusundayız" açıklamasında bulundu.

Üstün performans-Yüksek güç ve konfor
Scania yeni 8x2 kamyonuyla yüksek performansın yanı sıra artırılan konfor seçenekleri ile keyifli bir sürüş deneyimi sağlıyor. Scania'nın  nakliye sektöründe ideal iş ortağı olan 8x2 Yol Serisi, düşük işletme maliyetleri ve ekonomik kullanımı ile müşterilerin ilk tercihi olacak.

Yüksek performansın yanı sıra artırılan konfor donanımları ile Scania 8x2 araçları 400, 440 ve daha yüksek beygir gücü seçeneklerine sahip motorlar ile sunuluyor. Opticruise otomatik şanzımanın standart donanım olarak sunulduğu 8x2, taşınacak yüke göre ahşap kasa, soğutuculu kasa, tanker gibi tüm üst yapı seçeneklerine uygun altyapıya sahip.


R- ve G- kabin seçenekleri ile sunulan 8x2'de, retarder, disk frenler, hillhold, opticruise, 4 noktadan havalı kabin süspansiyonu, havalı arka süspansiyon, uzaktan kumandalı merkezi kilit, konforlu geniş yatak, klima, deri direksiyon, 600 lt alüminyum yakıt tankı, filo takip sistemi gibi önemli teknik özellikleri mevcut.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Scania Otomobil Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title