Haberler

Sbşt 'Toros Canavarı' ile İlçe Turnesinde

Seyhan Belediyesi Şehir Tiyatrosu (SBŞT) Aziz Nesin’in yazdığı "Toros Canavarı" isimli tiyatro oyunu ile Adana ve Osmaniye ilçelerinde turneye çıktı.

Seyhan Belediyesi Şehir Tiyatrosu (SBŞT) Aziz Nesin'in yazdığı "Toros Canavarı" isimli tiyatro oyunu ile Adana ve Osmaniye ilçelerinde turneye çıktı.

İki perdelik müzikli danslı gülmece türündeki oyunun Seyhan Yaşar Kemal Kültür Merkezi'ndeki temsillerine tiyatroseverler büyük ilgi göstermişti. Toros Canavarı oyununu Adana'nın ardından İstanbul'da farklı cezaevlerinde kalan tutuklu ve hükümlüler içinde sahneleyen SBŞT oyuncuları rotayı bu kez Adana ve Osmaniye'nin ilçelerine çevirdi.

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın sanatın her dalına verdiği büyük desteğin bir göstergesi olarak SBŞT oyuncuları Toros Canavarı'nı Osmaniye'nin Düziçi ilçesi ile Adana'nın Kozan ilçesinde sahneledi.

Düziçi ve Kozan'da birer temsil gerçekleştiren Toros Canavarı'na çevre il ve ilçelerden de yoğun talep geldi. SBŞT oyuncuları önümüzdeki günlerde talep gelen ilçelerde uygun tiyatro sahnesi olan yerlerde aynı oyunu sahneleyecek. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aziz Nesin Osmaniye Seyhan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title