Haberler

Sbs ve Lys'de Derece Alan Öğrenciler Ödüllendirildi

Seviye Belirleme Sınavı (SBS) ve Lisans Yerleştirme Sınavı'nda (LYS) derece yapan öğrencilere çeyrek altın hediye edildi.

Seviye Belirleme Sınavı (SBS) ve Lisans Yerleştirme Sınavı'nda (LYS) derece yapan öğrencilere çeyrek altın hediye edildi.

Malatya'nın Yeşilyurt İlçesi Gündüzbey Yörük Sofrası tesislerinde gerçekleştirilen, ödül töreni ve yemek programına; Kaymakam Nesim Babahanoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Yıldırım, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürü Sevgi Şahin, SBS ve LYS'de dereceye giren öğrenciler ve bulundukları okulların müdürleri katıldı.

Kaymakam Nesim Babahanoğlu, yaptığı konuşmada, gerçekleştirilen programın amacının dereceye girmiş öğrenciler başta olmak üzere onların bu başarısında büyük katkısı olan İlçe Milli Eğitim ve okul idarecilerini onura etmek olduğunu söyledi. Kaymakam Babahanoğlu, öğrencileri tebrik ederek, onlara çeyrek altın hediye etti.

SBS sonucunda ilçe genelinde 57 öğrencinin fen liselerini kazanma başarısını gösterdiği bildirildi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title