Haberler

Sazlık Alanda Yangın

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Sazlık alan yangını- Yangın yeri - Yangına müdahale çalışmaları - Bir vatandaşla röportaj - Yangın yeri yakınındaki keçilerin görüntüleri Antalya'da sazlık alanda yangın Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde çıkan yangında 5 hektar sazlık alan zarar gördüKırcami bölgesinde Perge Bulvarı çevresindeki sazlık alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Sazlık alan yangını- Yangın yeri - Yangına müdahale çalışmaları - Bir vatandaşla röportaj - Yangın yeri yakınındaki keçilerin görüntüleri Antalya'da sazlık alanda yangın Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde çıkan yangında 5 hektar sazlık alan zarar gördüKırcami bölgesinde Perge Bulvarı çevresindeki sazlık alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangına, Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Muratpaşa Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından müdahale edildi.Rüzgarın etkisiyle yayılan yangının, evlere ve seralara sıçramaması için vatandaşların da söndürme çalışmalarına katıldığı görüldü.Yaklaşık 3 saatlik müdahalenin ardından kontrol altına alınan yangında, 5 hektarlık alanın zarar gördüğü öğrenildi.

Kaynak: AA / Güncel

Muratpaşa Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title