Haberler

Sayısal Loto Talihlisi Bodrum'da Merak Konusu Oldu

Sayısal Loto'nun dün yapılan çekilişinde 1 milyon 635 bin 492 lira 50'şer kuruş kazanan üç talihliden birinin Muğla'nın Bodrum ilçesinden olduğu bildirildi.

Sayısal Loto'nun dün yapılan çekilişinde 1 milyon 635 bin 492 lira 50'şer kuruş kazanan üç talihliden birinin Muğla'nın Bodrum ilçesinden olduğu bildirildi. Talihli, Bodrum'da merak konusu oldu.

Sayısal Loto'nun 7 Mayıs tarihli çekişilinde, 8, 14, 25, 33, 37 ve 48 numaralarını bilerek büyük ikramiyeye ortak olan üç talihlinin kuponlarının Ankara'nın Altındağ, Muğla'nın Bodrum ve Sakarya'nın Adapazarı İlçesi'nde oynandığı açıklandı. Talihliler, kişi başına 1 milyon 635 bin 492 lira 50 kuruş ikramiyenin sahibi oldu. Bodrum'da talihlinin kuponunun Şemsettin Gündoğdu'nun işlettiği bayiden oynandığı öğrenildi. Bayi çalışanları sabah saatlerinde işyerinin camlarına "Sayısal büyük ikramiye bu bayiye çıktı' yazılı dövizler astı. Talihlinin kim olduğu merak konusu olurken, bayi sahibinin yeğeni ve çalışanı olan Osman Gündoğdu, "Bodrum'un eski bayilerinden biriyiz. Talihliye 'hayırlı olsun' diyorum. Geçmiş yıllarda da birkaç kez büyük ikramiye vermiştik. Kime çıktığı yarın veya sonraki gün belli olur diye düşünüyorum. Talihlinin kuponunun kendisi mi oynadı yoksa makineye mi oynattı onu da yarın öğreniriz" dedi.

"ZENGİNE ÇIKTIYSA ÜZÜLÜRÜM"

Bayinin çevresindeki işletmelerdeki çalışanlar da iş arası sohbetlerinde büyük ikramiyenin kendilerine çıkmaması nedeniyle üzüntülerini dile getirdi. Bayinin önünden geçerken ikramiye çıkan kuponlardan birinin buradan oynandığını fark edip kendilerinin de buradan oynadığını belirten bazı vatandaşlar, kuponlarını kontrol ettirdi. Ancak büyük ikramiye oynanan kupon olmadığı anlaşıldı. Ayakkabı dükkanında çalışan Sinan Pala "İnşallah ihtiyacı olana çıkmıştır. Zengin birine çıktıysa üzülürüm. Her hafta oynuyorum ama bize şans gülmedi. Genelde zenginlere çıkıyor" dedi. Pazarda eşya taşıyan Osman Özdem ise "Biz oynuyoruz ama 3-4 rakam ancak tuturabiliyoruz. İnşallah ihtiyacı olana çıkmıştır. Ama para bazılarını çok değiştiriyor. Çıkana, 'hayırlı olsun' diyorum" dedi.

Bodrum'da 2013 yılı başından bu yana son büyük ikramiye dahil 6 talihli çıktı. Büyük ikramiye 2015 yılında 3 kez, 2014 ve 2013'te de birer kez çıktı. İkramiyelerden 3'ü Sayısal Loto, 2'si 10 Numara 1'i de Şans Topu oldu.

- Muğla

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gündoğdu Bodrum Muğla Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title